Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Driver Sweeper mindig használva van driver csere közben. Az AODDrivert meg manuálisan távolitom el. Igy tisztán telepítem rá az újat. Sapphire HD7850 2GB OC nem használ Mantle API-t 14.6 beta és BF4-ben. Másnál sem. Lehet ez az elavulás. Elavultam...
HD 7950-en más GPU van, Tahiti és nem Pitcairn. V-Sync nekem nem okozott képtörést csak a beeső fps volt zavaró néha V-Sync közben is. Visszábbvettem egynéhány beállítást és az élsimitást 2x értékre és megint simán ment. Egészséges kompromisszum. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Kedvezményekkel nyílt új Xiaomi Partner üzlet a Westendben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Graphics: EAGET S600 - 1TB-os SSD - Aliexpressről kihagyhatatlan áron!
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Powercolor RX 5700 XT Red Devil videókártyát keresek!
- ASUS ROG STRIX RX 5700 XT GAMING OC 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Elden Ring PS5 játék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
HD 7950-en más GPU van, Tahiti és nem Pitcairn. V-Sync nekem nem okozott képtörést csak a beeső fps volt zavaró néha V-Sync közben is. Visszábbvettem egynéhány beállítást és az élsimitást 2x értékre és megint simán ment. Egészséges kompromisszum.