Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Csapás a múltból
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
mrhitoshi
üzenetére
Tudom, hogy igazam van! És ezt nem nagyképűségből mondom, hanem az alapján amit leírtam.
És nem kezdenek jó áron lenni ha nem már jó ideje jó áron van IPS monitor, már-már azt lehet mondani, hogy relatíve olcsón is ki lehet fogni egy-egy példányt. Csak, hogy alátámasszam ezt: én ~1 éve vettem a második DELL U2311H monitoromat (nem véletlenül ám) 50k-ért újonnan, bontatlan dobozban. Ennél szerintem se jobb, se nagyobb nem kell PC-hez egyátlagos felhasználónak (vagy gamernek).Edenyke #4902: lehet, hogy peched volt. Amúgy az előző kérdésed a hőfokkal kapcsolatban: szerintem az normális LOAD hőmérséklet. Sokallod, kevesled?

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
És nem kezdenek jó áron lenni ha nem már jó ideje jó áron van IPS monitor, már-már azt lehet mondani, hogy relatíve olcsón is ki lehet fogni egy-egy példányt. Csak, hogy alátámasszam ezt: én ~1 éve vettem a második DELL U2311H monitoromat (nem véletlenül ám) 50k-ért újonnan, bontatlan dobozban. Ennél szerintem se jobb, se nagyobb nem kell PC-hez egyátlagos felhasználónak (vagy gamernek).