Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagylalt
senior tag
válasz
DroiDMester #4702 üzenetére
Nem olyan rég még azt írtátok, hogy amelyikben Hynix memória van, az egy picikét gyorsabb és jobban tuningolható.
Használtan tuti nem fogok videokártyát venni most.
Pl. KaakukK16 és még páran Asus-os 7850-et vettek, amiről azt írtátok, hogy mind Elpidás...
"Inkább vegyek Powercolor-t, mert az halkabb és jól tuningolható, köszönhetően a magas alapfesz.-nek és a Hynix VRAM-oknak /ők nem spórolnak ezen, belerakják a legjobbat/."
Engem abban ért a csalódás, hogy pont fordítva lett az egész.Nem kevesen írták, hogy a Powercolor lenne a legjobb választás. Ezt is választottam, de nem a megígért volt benne. Ezzel szemben az Asus...
Reklamálok egy kicsit, hogy van-e még ilyen a raktáron (remélem nincs) és rendeljenek egy másikat /hátha hynix-es lesz/, ha szerencsém lesz, akkor meghívok mindenkit egy sörre, ha elpidás lesz, kompromisszumukkal, de megtartom. Most monjuk megfordult az is a fejemben, hogy inkább egy DC2-es Asus-ba fektetek be.
Apollo_21:
Igen, legfőképpen a csalódottság van bennem, de az nagyon.
Ha nem kezdem el fényképezgetni, akkor észre se veszem: Mikor lefényképezgettem a kártyát, felvillant bennem, hogy megnézzem mi van benne. Gyorsan odaforgattam és mondom magamban: Áhh és a Hyni...és Elpida.Most lehet, hogy valaki iszonyatosan hülyének néz, de nem tudja mekkorát csalódtam. Addig úgy örültem neki mint a majom a farkának!
-
akela91
addikt
válasz
DroiDMester #4702 üzenetére
+1, ez csak e-penis növelésre van hogy elpida vagy hynix. Saját teszteimmel bizonyíthatom hogy NINCS értelme 1300 fölé húzni a ramot FPS növekedés szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Facebook és Messenger
- Windows 11
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest