- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
Új hozzászólás Aktív témák
-
CirrMee
addikt
válasz
#20844032 #46694 üzenetére
A GPU simán kibírhat ilyen értéket akkor is ha valós. És ha netán tényleg a valós értéket írja ki, akkor az egyrészt gáz (...a sz*r hűtő miatt), másrészt meg nem lesz hosszú életű az a kártya.
Hibás értéket leginkább rossz kiolvasás miatt szoktak produkálni videokarik és alaplapok, amire BIOS javítást szoktak kiadni (legjobb példa rá az egykori Abit NF7-S REV2.0 vas volt, aminél több javítás után vagy 10°C -ot zuhant az érték, bár ott eleve 56-60°C felett fagyás volt
). De ha eleve sz*r BIOS -al jött volna ki, akkor azért több júzer is itt tobzódna, lásd 7790 bugok, stb, valamint lenne javítás hozzá a gyártó oldalán..
-
Dany007
veterán
válasz
#20844032 #46694 üzenetére
Én nem mondtam, hogy te lennél a hibás vagy hogy hibás lenne a kártya.
Sőt, azt is mondtam, hogy a több programmal, több játékkal is ki kell próbálni. Ugyanígy másik biossal másik driverrel stb...
Ha játék közben nem nagyon megy 70 fok fölé akkor nincs gond.De ha játék közben több programmal mérve, többféle driverrel, biossal próbálva is kijön az a 90 körüli fok akkor ott valami nem stimmel.
Nem kell egyből leszedni a hűtőt meg elveszteni a garit ez nyilvánvaló nem is ezt mondtam. Viszont ha kiderül hogy valósak az értékek akkor így még mindig az esetek többségében könnyedén orvosolható a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest