Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310
üzenetére
Na igen... A kártyát gyári értékeken hajtom jelenleg 1180/1400, amióta nálam van 2 hete, nyúzom eleget a legkülönfélébb játékokkal és programokkal. Beton stabil, nem produkál semmiféle hibát, de amint emelek rajta 5Mhz-et már is eldobja. Már egy tucat kártya volt a kezeim között az elmúlt pár évben és egyik se úszta meg a tuningot, de ilyennel még nem találkoztam. Minden kártyánál volt egy egyfajta átmenet ahol még nem fagyott, de már szemetelt és itt na ilyen nincsen, amit nem értek. Az előző 7950 kártyával ami nálam volt több mint egy évig sikerült kiismerem az architektúrát, tudom hol a vége órajelben és az árulkodó jeleket felismerem, ha nem stabil. A másik érdekes dolog, hogy a kártya BIOS-ból kiolvasva a gyári feszültsége 1,2V, de terhelve inkább tűnik nekem 1,3V-nak, nem tudom elképzelni, hogy felvértezték volna LLC-nel, mint a 7970 Matrix-ot az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen blokkot sem láttunk még készre szerelt vízhűtésnél
- Milyen autót vegyek?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- További aktív témák...
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- ASUS ROG STRIX RTX 3070 Ti OC EDITION
- Sapphire Pulse Radeon Rx 5500 XT 4Gb Videókártya ELADÓ
- MSI RTX 3060 VENTUS 2X OC 12GB - GARANTÁLTAN KIVÁLÓ ÁLLAPOT! - 30 nap próbagarancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi