- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsohi
őstag
válasz
Steve198310 #43912 üzenetére
Na igen... A kártyát gyári értékeken hajtom jelenleg 1180/1400, amióta nálam van 2 hete, nyúzom eleget a legkülönfélébb játékokkal és programokkal. Beton stabil, nem produkál semmiféle hibát, de amint emelek rajta 5Mhz-et már is eldobja. Már egy tucat kártya volt a kezeim között az elmúlt pár évben és egyik se úszta meg a tuningot, de ilyennel még nem találkoztam. Minden kártyánál volt egy egyfajta átmenet ahol még nem fagyott, de már szemetelt és itt na ilyen nincsen, amit nem értek. Az előző 7950 kártyával ami nálam volt több mint egy évig sikerült kiismerem az architektúrát, tudom hol a vége órajelben és az árulkodó jeleket felismerem, ha nem stabil. A másik érdekes dolog, hogy a kártya BIOS-ból kiolvasva a gyári feszültsége 1,2V, de terhelve inkább tűnik nekem 1,3V-nak, nem tudom elképzelni, hogy felvértezték volna LLC-nel, mint a 7970 Matrix-ot az ASUS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Metal topik
- Apple asztali gépek
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest