- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Klaus Duran: 2025 dude
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
nekem most 1280x1024 van, és alig 1-2 fps különbség van C3-ban. Amihez kevés az erő FHD-ban, nem lesz sokkal jobb a helyzet alacsonyabb felbontásban sem. Jelenleg minden flottul megy 1080-ban is, 2015-ös játékokhoz meg így is-úgy is gyengus lesz.
R3laX:
Teljes mértékben egyetértek, engem kifejezetten zavar az AA, és egy 21,5"-os FHD monitoron szebb a kép AA nélkül, mint egy 17"-os 4:3-as 1024-esen hiszen kb ugyanarra a magasságra több pixel jut. -
R3laX
addikt
Bőven ki lehet békülni egy FHD antialiasing nélküli beállításnál R9 270-el. Engem is zavar már a sok vibráló él 1680-ban. BF4-ben is már ráraktam a 2x-es antit 7850-es kártyával, ezért vettem a végén 7950-et, pedig antialiasing nélkül simán jól futott. Most már a 1440P-és felbontások terjednek, egy FHD nem árt legalább!
Szerk.: Egy ilyennel meglennék... Annyira meg nem is sok! Spórolni kell
.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest