- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
miresz #40581 üzenetére
Az a baromság, hogy nem érted. Nem minden 270-nel van baj, csak némelyikkel, nyilván nem függetlenül attól, hogy a "nagyobb" kártyákra csinálják meg először a drivert. Azt meg nem is érdemes elvárni ma már, hogy a piacra lépő kártyákhoz rögtön megfelelő szoftver is legyen.
Másik baromság, hogy szavaiddal éljek, a C telepítése. Az első dolgom volt csak a drivert telepíteni, de nem hagyja, az is felküldi a CCC-t, vagy nem települ. CCC nélkül ráadásul nem lehetnék biztos az általam nem kívánt effektek kikapcsolásában.
Pancsermeste: Akkor a monitoroddal van a probléma. BF nálam közepes fényerőn is tökéletesen látható mindenütt.
CCC-ben az előbeállításokra menj rá. Ott alkalmazásokat tudsz megadni, illetve azokhoz profilt megadni, hasonlóan, mint a 3D beállításokat játékok esetén. Elméletileg. Én ugyanis nem élek ezzel a lehetőséggel sem.
BogyóBP: DVI-nél is van GPU méretezés, pont akkor rontja el a képet a CCC, ha azt beállítottad. Onnan tudom, hogy én is így jártam.
Skálázást mindenképpen érdemes NEM használni, hiszen nem lesz szép a kép (főleg akkor cseszi el, gyakran még a képarányt is, ha kisebb felbontású, régebbi játékot akarsz futtatni), de CCC-ben azt is tudod kapcsolni, hogy a driver végezze a méretezést, vagy a monitor. Érdemes az utóbbira bízni.
És persze mindenképpen érdemes a monitor megfelelő beállítására odafigyelni.
nV alapból széthúzza a képet, ami roppant randa rendszerindításnál v. pl. biosban. Régebben AMD nem csinálta, ma ez is előfordul. Az egyik szöveges betöltőképet széthúzza képméretre, a következőt meg berakja középre kicsiben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory: Nikke
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest