Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
lowzor
üzenetére
Többiek beszélnek helyettem. Egyetértek velük.

kovsol kollega hatására most meglestem a részetes specifikációkat is. 256 számolóegységgel és 16 textúrázóval van több a 7870-ben. Azért ez valamit csak jelent. Ha nem most, majd később.
No, de én már lehet inkább a 270x-szel szemezgetek. Ott nagyobb a memória átviteli sebesség. Kb 30k Mb/sec-kel gyorsabb, mint a 7870. Árban meg szintén kb ugyanott van. (most ilyen 5 ezer forintokon ennél a kategóriánál én már nem akadok fenn).Egyébként én meg pont a fordítottad vagyok.
Én szeretem mindenből a lehetőség szerinti maximumot venni, hogy mindenféle trükközés nélkül kapjam a maxot. Majd azt még lehet húzni ha arról van szó. -
Grave_444
nagyúr
válasz
lowzor
üzenetére
Akkor a te kártyád gondolom az első szériából van, hogy ilyen jól megy.

Nekem a Dual-X-es új kártyám (1 hónapos) 1125/1350-en már hibázott 1-2 helyen, úgyhogy 1100/1300-on használom. Próbálgattam 1150-re húzni, de átlag 40-50FPS-es játékban +1FPS-t kaptam az 50MHz-ért.
1050 és 1100 között több volt a különbség, én úgy éreztem 1100 fölött már nem érdemes tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én szeretem mindenből a lehetőség szerinti maximumot venni, hogy mindenféle trükközés nélkül kapjam a maxot. Majd azt még lehet húzni ha arról van szó.