- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
lowzor #39159 üzenetére
Többiek beszélnek helyettem. Egyetértek velük.
kovsol kollega hatására most meglestem a részetes specifikációkat is. 256 számolóegységgel és 16 textúrázóval van több a 7870-ben. Azért ez valamit csak jelent. Ha nem most, majd később.
No, de én már lehet inkább a 270x-szel szemezgetek. Ott nagyobb a memória átviteli sebesség. Kb 30k Mb/sec-kel gyorsabb, mint a 7870. Árban meg szintén kb ugyanott van. (most ilyen 5 ezer forintokon ennél a kategóriánál én már nem akadok fenn).Egyébként én meg pont a fordítottad vagyok.
Én szeretem mindenből a lehetőség szerinti maximumot venni, hogy mindenféle trükközés nélkül kapjam a maxot. Majd azt még lehet húzni ha arról van szó.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
lowzor #39159 üzenetére
Akkor a te kártyád gondolom az első szériából van, hogy ilyen jól megy.
Nekem a Dual-X-es új kártyám (1 hónapos) 1125/1350-en már hibázott 1-2 helyen, úgyhogy 1100/1300-on használom. Próbálgattam 1150-re húzni, de átlag 40-50FPS-es játékban +1FPS-t kaptam az 50MHz-ért.
1050 és 1100 között több volt a különbség, én úgy éreztem 1100 fölött már nem érdemes tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest