- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszaa
őstag
válasz
Dany007 #38785 üzenetére
Igen, de minden hatással van egymásra. Kolléga a 270X közöt hezitál ugye, számít neki a teljesítmény különbség ergo, teszem azt ha 7970 Ghz teljesítmény akar, akkor arra az órajelre kb. +100 Mhz-et kapásból rászámolhat. Fontos, hogy milyen hatékonyan képes lehűteni, azaz a körítés, nem csak, hogy milyen jól sikerült egy gpu az adott ostyán belül, mert hamarabb lesz ez a hűtés szűk keresztmetszet az is biztos.
Én egy 7870-re nem tenném, nem hogy egy 7950-re, képzelem milyen hajszárító effektus lehet már ennél, akár alapon is húzósabb helyzetben (cserébe meleg így is), ezzel minimum alulfeszeléssel kéne kezdeni, ha életképes körülményeket akarunk, megint csak ott vagyunk ezzel ahonnan kiindultunk. Lásd a butított tahiti chipes cuccokat, vtx black - powercolor myst. Volt Sapphire 7870XT-m is, ami messze a legjobb konstrukció a előbbi le verzióknál, de az sem volt leányálom, tahitibe kicsit több tranzisztort kell etetni.Én amondó vagyok ez a lehető legrosszabb választás 7950-re az olcsóbbított példányokat is beleértve, ráadásul garancia is mindjárt lejár, nehezebb eladni (nem véletlenül kapkodják el a kártyákat pár nap alatt ha megnézed, és ez már jó ideje itt van olcsóbban).
Itt egy eredményem 1200-on a vapor-x-el :
Ventilátor se teker.Megnéznem ezt a felállást azzal a hűtővel és ugyanezzel a gpu-val.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
Dany007 #38785 üzenetére
Én se ijednék meg, csak a kollégának írtam
Nekem egy elég pocsék házban vannak a cuccok, majd ha egyszer lesz pénzem(sose) akkor veszek valami tágasat(mert ez még ráadásul kicsi is) és jól szellőzőt.
Nekem a régi karim (Giga GTS 250 1GB) ilyen 70-80 fokon ment, a jelenlegi meg nem megy 60 fölé
Kíváncsi leszek a zafír R9 270X Dual-X-éreCsak lenne már a kezeim közt
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest