Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dany007

veterán

válasz kovsol #38096 üzenetére

Világos, én is ezt mondtam, hogy inkább hangszigetelni kéne, mint mindent passzívban. De csak mert úgy olcsóbb.
    Persze ha meglehet oldani, mint nálad, az a legjobb. De gondolom az úgy már nem két fillér. Se a táp, se a spéci vízhűtés :)

Nekem jelenleg 6db venti van a gépben úgy, hogy VGA-m még nincs. 4db Swif2 hűti a házat, meg a Deepcool a procit, plusz a táp 12cm-ese. A procié 900-on pörög idle, a házhűtők meg szintén 900 környékén. 1,5 méterre van tőlem a gép, kapott 5cm szigetelést (nem kifejezetten hangszig. anyagból, de így is sokat számít).
    Nem tudom mihez tudnám viszonyítani a hangját. Most este hogy már mindenki alszik, itt van előttem az asztalon a telefon és a vibramotor - ha kapok egy e-mailt - olyan hangosan rezeg a többi hanghoz képest hogy majd megijedek tőle... A HDD kattogása idegesít nagyon, na azt azért hallani. De ahhoz képest a ventiknek nincs hangja, szinte nulla. Persze hozzá kell tenni, hogy ezek a Swif2-k ugyan halkak mint az állat, de levegőt se nagyon nyomnak...

Új hozzászólás Aktív témák