- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LamaCube #38058 üzenetére
Ja tényleg
Csak nem írtad át a profilodon. Hát nem tudom, én az elején megnéztem, hogy kihajtja-e a prockó, sajnos csalódnom kellett. Annyira azért nem erősek, mint amennyire betitulálja őket a nép, de játékra bőven megfelel egy i5. Viszont, hogy a procilimitet megszüntessem feltettem a grafikát maximumra és így is bőven lehet vele játszani. Kis mapokon 100 alá nem megy az fps, de inkább 120-140 között van, nagyobb mapokon meg 80 alá nemigen megy, csak ha ilyen nagy füst van, de akkor iszonyatosan. Ez érdekes, hogy több játékban előfordul, és régóta fenn álló probléma. Azt hittem ezt már rég kiheverte a PC, de úgy látszik ez még így marad egy darabig. Még anno a NFSU2-ben volt ez rohadt zavaró, de ott betudtam a játék motorjának, hisz még az i5+4850-et is megakasztotta, ha éppen égettem a gumikat. 7870-el nem próbáltam, de ott lehet, hogy a nyers erő győzne már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Trollok komolyan
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen videókártyát?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest