Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
válasz
zserbox
üzenetére
Kétlem. Én is főleg akkor hallottam, mikor épp alig volt hang a játékban, vagy épp töltött (de akkor nagyon idegesítő volt a süvítés). Ha meg hangfallal játszottam, úgy meg aztán pláne kész voltam tőle. Alapfeszen amúgy nem volt gond vele, de amint 1,2V fölé vittem, előszeretettel elkezdett zenélni, mikor visszavettem a ventit, akkor meg nagyon 70 fok fölé szaladt, azt meg nem szeretem. Mikor megjött a melegebb idő, akkor kezdett el hangoskodni, addig én is megvoltam elégedve a hangjával. Amúgy megnézném nyáron, fesz emeléssel a 65 fokos GPU-t. Max ha van klímád, akkor hiszem el, bár még úgy is meredek. CF-ben volt nálam Sapphire+MSI, tehát együtt is megtapasztaltam a 2 kártya hűtését. A Sapphire hűtője akár hiszed, akár nem jóval halkabb azonos fordulaton (RPM, nem százalék) és hűvösebben is tartja a kártyát. Az tény viszont, hogy az MSI sokkal jobb minőségű.
A TF3 hűtőt amúgy sokkal jobban megcsinálták GTX 660-ra (nagyobb ventik, hőcsövek), na ott már az Asus-t is majdnem utoléri hatékonyságban és halkságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- Hobby elektronika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Büszke apukák és anyukák topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Manli GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB Nebula Twin - Garancia 2027.08.16.
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- 27% - Gigabyte RTX 3060 12GB OC DDR6 GAMING Videokártya!
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest