Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz RetepNyaraB #35519 üzenetére

Hát nem tudom... Én kifejezetten elégedett voltam vele. Tuning nélkül alulfeszelve 1800rpm körül ilyen 65-70 fok körül volt a kari játék alatt.... Mondjuk a 7970-en ugyan más bordával, de ugyanat a venti, ott 1950-nél kezd szélzaja lenni, de 2200-2300-ig nálam még nappal jó, nem zavaró szerintem, bár nekem hangszigetelő habos a gép oldala, lehet az is segít. :DDD

Az MSI TF3 7870 után megváltás volt az a hűtő, sokkal halkabbnak találtam, erősebb hűtőképességgel.

(#35520) Bati0501: Egyszercsak használat közben felpörög, majd abbahagyja, amit sehogyan sem tudsz felülvezérelni vagy elkerülni. De te közben a frászt kapod, meg a fejed szétmegy, olyan hangos.... :U De amúgy is kuka az a hűtés, vagy csendes, vagy hűt... A borda még jó lenne, de az a venti rajta nagyon gyenge, cserébe hangos.

(#35522) Malibutom: Neked még ha jól tudom, korai darabod van, azok jók voltak mind. Idén január-februártól jöttek nagy számban ezek a helikopter-szindrómásak, de a TF3 7950-ek közt is sokan ebben szenvednek a mai napig...

Új hozzászólás Aktív témák