Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• haly

őstag

válasz =HG= #35053 üzenetére

Akkor ő ezek szerint nem mond igazat?
    Ha olyan erős a procid, h meg se kottyan neki a felvétel, akkor nem esne be a gpu kihasználtság 80%-ra akkor sem, ha épp nem veszel fel. A vgad ugyanaz, mint az enyém, a procid is erősebb vmivel, tehát nem értem. Nálam felvétel nélkül konstans 99-100%-on pörög a vga és átlag 90-110 fpst produkál ezeken a beállításokon: 1600x900, mesh quality kivételével (ultra) minden medium, 2x-es simítás, csicsa effektek offon.
    Procija egy i5 760 4GHz-en.

Az a durva amúgy, hogy az én procim sem megy 75-80% fölé. Ha végig 95% körül tekerne, még meg is érteném a dolgot, így viszont nem. Most felraktam 4.4GHz-re, ahol nyáron már sajnos nem hűthető az én igényeimnek megfelelően, és így is 85%-os GPU kihasználtságra leugrik a játék. Amúgy ezt úgy kell érteni, hogy kiállok egy pontra, és egyre megy lejjebb a GPU. Tehát sok helyen 99%-on megy, de egy bizonyos pontra beállok nézelődni, és folyamatosan megy le 95-90-85%-ra. Aztán megáll.
    Én amúgy azt nehezen hiszem el, hogy BF-hez ilyen bitang erős proci kéne. Az én i5-öm, kb a 2500K 4.5GHz-en húzott teljesítményével egyenlő. Ha ez nem elég ennek a játéknak, akkor semmi.
    Ledes dologra visszatérve. A win8-nak ezt a tulajdonságát tudtam, de azt nem, hogy a gépet is tulajdonképpen működésben tartja. Ledek igazából csak idegesítenek. Viszont ha BIOS-ba belépek, majd kikapcsolom a gépet, az után is pik-pak betölt a rendszer, tehát szerintem egyáltalán nem szükséges, hogy világítson leállítás után. Lehet ezzel valamit kezdeni? :F

Új hozzászólás Aktív témák