- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Charli Firpo
csendes tag
válasz
HUNgaroczel #34624 üzenetére
tehát ugye ez egy oc darab +100-zal kezd. A referenciához képest. én mondjuk olyan max 1150 et saccolok. de gyári oc-n túl ne várj sokkal többet. valszeg Asus kipréselte belőle már azt, amit még üzembiztosan bírnia kell. Meg szerintem be is határolta...
-
gyuszaa
őstag
válasz
Attól függ mekkora az alapfeszültség, vagy honnan kezded. Mekkora órajelet próbáltál a ref. helyett?
Memóriához nem nyúltál? Mert az okozhatna ehhez hasonló problémát túlhúzásnál.1100-1200 Mhz között ( Utóbbi mostani kártyáknál eléggé esélytelen. )
Nem ilyen hibát kéne produkálnia túlhúzás esetén, alapon teszteld, és ha jelentkezik a probléma próbáld ki másik gépben, ismerősnél vagy akárhol.
-
marcusa
addikt
válasz
Amit tutira bírni a kell a gyári értéken felül, az 0 Mhz... Sőt, ha garanciáztatod, ott is biztos lehetsz benne, hogy teljesen alapon fogják tesztelni, így te is így tedd. Ha ott is kijön a hiba, akkor valóban gariztatni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest