- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEV_NULL
őstag
válasz
Steve198310 #32299 üzenetére
Én a 7850 TFIII-ról tudok nyilatkozni. Gyári hibás volt (venti csati kontakthiba), kicserélték azon kívül semmi baja. Hűs, nagyon masszív kártya. Talán annyi, hogy ebben a melegben már olyan 40-43%-on megy a venti több óra játék után, akkor már sajnos hallani... Egyébként 37%-tól jön meg a hangja, addig nem is hallom, hogy be van kapcsolva a gépem, pedig az asztalon van fent mellettem. Asus vga-m sosem volt. Sapphire-ral eddig nem volt gondom, abból volt több. Egyszer volt Gigabyte vga-m, többet soha. Jah és Gainwardom is volt egy, azzal sem volt gondom (igaz az miután elhalálozott, jobban szemügyre véve ltászott, hogy egy szarrá rewolkolt darab...a nyákon több helyen látszott, utólagos forrasztás, pasztázás nyom)
-
zserbox
őstag
válasz
Steve198310 #32299 üzenetére
na azért az msi-t nem szidnám ezt a venti vezérlést leszámítva igen is minőségi kis cucc.
pl. nem műanyag a borítása sem...nekem volt sapphireom és most msi-m is(7850) és minőségérzetre sokkal jobb az msi
Új hozzászólás Aktív témák
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest