- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
emiki6 #28809 üzenetére
Nem tekergettem semmit, kerek perec nyomtam még 25MHz-et a memóriában (100MHz ha effektív órajelben számolunk), mert a core-on ha húztam még akkor már fagyott.
Beállítások: 1265mV 1200MHz/1625MHz (effektív 6500MHz memória).
Unigine Heaven legújabb verzió, 13.4 WHQL driver, extreme preset (tehát 1600x900, ultra quality, extreme tessellation, 8x anti-aliasing, nem full screen).
A kártya jól láthatóan hibázott már néhány helyen, ezért mindennapos használatra nem alkalmas ilyen beállítások mellett, de azért én örülök, hogy sikerült ezt kihozni belőle:
Holnap ha lesz egy kis időm beállítom már végre a procimon is az órajeleket valami kellemesre.
Sima HD7870-el eddig extreme preset-en nem tudjátok kinek sikerült a legtöbbet elérnie a topikból?
Kíváncsi vagyok mennyi a különbség.
Egyébként mindent összevéve úgy érzem, hogy közepesen tuningos darabot fogtam ki (olvastam, hogy volt olyan teszt ahol 1300Mhz/1700MHz -et kihoztak belőle, bár ott nem tudom mivel tesztelték) de így is nagyon boldog vagyok a kártyával.
Szerk.: Jut eszembe, a kártya hűtése az alap profillal nagyon jól szerepelt, nem ment 70°C fölé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest