- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Igen, inaktívak közül vettem az árát, mert pár napja elfogyott.
Most beszélhetünk megint arról, hogy használt 7950, de most új kártyákról beszéltünk... Ott meg inkább egy Sapphire 7870 XT, mint más jobbféle pitcairnosok... (Kivéve többmonitorhoz, arra nem ideális a Tahiti csip fogyasztása).
Olcsóbb 7870-et meg alapból nem vennék, szerintem azok legalább annyira megsülnének nálad, mint a powercolor tahiti-le, ha azonos sebességre húznád őket...(#28200) aleister: A Tahiti-LE 7870 XT BS mentes, mert nem Pitcairn csip.
-
aleister
veterán
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Engem pár napja pont a Sapphire-től óvtak a BS miatt. Mondjuk olvastam, hogy ez csak a korábbi modellekre volt igaz.
Feltételezem a jobb hűtés miatt döntenél így. Nem tudom mennyire követed a topicot, de én is paráztam ettől. Pár nap nyúzás után azt mondanám, hogy túl van misztifikálva a dolog. Ráadásul még csak most állok majd neki az alulfeszelésnek, így biztos lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI GeForce RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest