- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Igen, inaktívak közül vettem az árát, mert pár napja elfogyott.
Most beszélhetünk megint arról, hogy használt 7950, de most új kártyákról beszéltünk... Ott meg inkább egy Sapphire 7870 XT, mint más jobbféle pitcairnosok... (Kivéve többmonitorhoz, arra nem ideális a Tahiti csip fogyasztása).
Olcsóbb 7870-et meg alapból nem vennék, szerintem azok legalább annyira megsülnének nálad, mint a powercolor tahiti-le, ha azonos sebességre húznád őket...(#28200) aleister: A Tahiti-LE 7870 XT BS mentes, mert nem Pitcairn csip.
-
aleister
veterán
válasz
lowzor #28199 üzenetére
Engem pár napja pont a Sapphire-től óvtak a BS miatt. Mondjuk olvastam, hogy ez csak a korábbi modellekre volt igaz.
Feltételezem a jobb hűtés miatt döntenél így. Nem tudom mennyire követed a topicot, de én is paráztam ettől. Pár nap nyúzás után azt mondanám, hogy túl van misztifikálva a dolog. Ráadásul még csak most állok majd neki az alulfeszelésnek, így biztos lesz ez még jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest