Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
V.Dave #27145 üzenetére
Próbáld újratenni a drivert, vagy visszatenni azt, amivel eddig jó volt a zerocore.
Annak a Tahiti-LE-vel is működnie kell, nálam is működött a 13.1 driverrel, fogyimérő is szépen mutatta.
Nem tudom, milyen órajelen próbálod, de azt hozzátenném, hogy nekem 1050Mhz-hez 1,08V kellett, bár úgy se volt még vészes a fogyasztása, de a gyári, 925Mhz-es BOOST 7950-et súrolta a sebessége, szóval ott nem lenne fair 7870 fogyasztást várni.
Nekem 850/1350-en hozta nagyjából az 1050/1200-as 7870-et, de ehhez elég volt neki 0,95V is, és így már kevesebbet evett nála. A 975/1500Mhz-hez 1,03V kellett, de még itt is alig-alig fogyasztott többet a 7870-nél, miközben gyorsabb volt nála jóval. De minden adat, mérési eredmény ott van a logout tesztemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Borderlands 4
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest