- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
proci985 #24683 üzenetére
Én kicsit szeretnék hozzászólni. Amit te nézhettél az V1-es verzió lehetett, mert annak valóban erős a szabályzása, azt nem is szoktuk ajánlani. A V2 ennek szöges ellentéte. Terhelés alatt is nagyon halk, mert laza a szabályzása, akárcsak a Powercolornak, 70-75 fokig is simán felengedi. A GPU-hoz közelebbi venti "normális méretű", a távolabbi slim. Egyébként én semmi olcsósítást nem látok rajta, nagyon minőségi cucc.
MSI 7850-ből 3 féle létezik. Az egy ventis, az tényleg hangos, de Twin Frozr III és IV(Power Edtion) hűtése valóban agresszívabb szabályzást kapott, de ezt lehet korrigálni, hogy halk és hűvös legyen.
Az, hogy a V2-es Asus 7870 hűtése ilyeneket produkáljon az elég fura lenne. Topikban jó pár embernek van ilyen, de soha sem találkoztam hasonlóval.
Nem kötekedés akart lenni, nehogy félre értsd.
-
szacsee
nagyúr
válasz
proci985 #24683 üzenetére
Kösz a kimerítő választ!
7870 és 7950 közt őrlődöm igazából.
Iracinggal szoktam lekötni magam a legjobban, persze van 1-2 kitérő is, de legtöbbet iR.
CF nem skálázódik annyira jól, mint a mai játékokban, ezért félek a CF-től.
Anno 5770 CF-ről váltottam 6950-re, mert akadt pár anomália ami miatt valamerre mozdulnom kellett.
Kicsit piszkáltam a beállításokat és kb 70 FPS fölé tudtam vinni 3 monitorral egy belakott practice szerveren, ami nem rossz. Viszont Spa-ban és Suzukában vannak gondok pl Spa endurance célegyenesre ráfordítónál + buszmegálló és Suzuka szintén célegyenesre ráfordítónál nagyon esik az FPS.
Majd egy tömött szerón meglesem ezeket a pályákat is, mert a 70-80 FPS már elmegy kategória, de IR-nél sajnos ha 60-65FPS-re beesik, akkor valamiért nagyon akadozik (valszeg fizikai motorral van összefüggésben).
7950 is kb 20%-al lehet jobb mint elvileg a 7870 ha jól saccolom, de lehet őket húzni rendesen sokak szerint.
Árban viszont nagyobb a difi ahogy feljebb lépkedek és most így ~310 Ft-os eurónál csak jobb lehet... remélem.
No mindegy addigra eldől a történet, hogy mit választok, mindenesetre sokat segített amit leírtál.
Köszi!
Stift 2-t feldobom és legalább tudunk viszonyítani valamihez....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Escape from Tarkov
- Spórolós topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest