- hcl: MS Office365 Linuxon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
zserbox #20139 üzenetére
Csináltam még egy utolsó tesztet, pontosabban kettőt. Van itthon egy laptop, ennek a hdmi kimenetéről összekötöttem a monitorral egy dvi-hdmi kábellel, és ugyan nem a natav felbontásában hajtotta meg a monitort, de így nem volt sávosodási jelenség. Ugyanakkor, ugyanezzel a dvi-hdmi kábellel összekötöttem a gépemet az új asus 7870 hdmi kimenetét használva, ezt eddig még nem próbáltam meg, természetesen a natav felbontásában megy így megint a monitor (1680x1050) és így megint jelentkezik a sávosodási jelenség. Tiszta x-aktás eset. És nagyon idegesítő.
Ha szar lenne a dvi portja a monitornak, nem kéne hogy felbontástól függetlenül mindig jelentkezzen dvi-on keresztül ez a sávosodás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest