- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunesz94
csendes tag
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Ha valaki tudja miért van kérem segítsen! :Szét kellet szednem a gépemet addig semmi baja nem volt, viszont miután össze tettem nem ad képet és a videókártyám iszonyatosan kreppeg ha állítva van a gépház. Ha valaki tudja miért csinálja?
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Persze értem én, de az új - főleg ha jó - mindig "indokolatlanul" drága, amit csak az vesz meg akinek nem számít az ár, és/vagy nem tudja mi mennyit ér és akár "erőn felül" is bevállalja. Ezért (is) lenne jó már az NV új, válasz kártyája, mert ha az jó lesz akkor az az árak gyorsabb csökkenését is elősegítheti, plusz van még egy alternatíva a választáshoz. A piaci verseny a felhasználóknak jó, és ez az ami most még nincs.
akela91: fenéket, abból már rég kinőttem. A jelenlegi 6870-nel nem kell elkapkodnom, és amúgy sem vagyok hardcore gamer, szóval majd ha a teljesítmény mellé - nekem is - megfelelő ár páros, akkor lehet szó cseréről, nem hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 4
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged