Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Őskoczka
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunesz94
csendes tag
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Ha valaki tudja miért van kérem segítsen! :Szét kellet szednem a gépemet addig semmi baja nem volt, viszont miután össze tettem nem ad képet és a videókártyám iszonyatosan kreppeg ha állítva van a gépház. Ha valaki tudja miért csinálja?
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #200 üzenetére
Persze értem én, de az új - főleg ha jó - mindig "indokolatlanul" drága, amit csak az vesz meg akinek nem számít az ár, és/vagy nem tudja mi mennyit ér és akár "erőn felül" is bevállalja. Ezért (is) lenne jó már az NV új, válasz kártyája, mert ha az jó lesz akkor az az árak gyorsabb csökkenését is elősegítheti, plusz van még egy alternatíva a választáshoz. A piaci verseny a felhasználóknak jó, és ez az ami most még nincs.
akela91: fenéket, abból már rég kinőttem. A jelenlegi 6870-nel nem kell elkapkodnom, és amúgy sem vagyok hardcore gamer, szóval majd ha a teljesítmény mellé - nekem is - megfelelő ár páros, akkor lehet szó cseréről, nem hamarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- eGPU tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Iphone 14 Pro Max 128GB // Számla + Garancia //
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest