Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
E1even
senior tag
Már a VGA-knál nem annyira vészélyes, mert mind a két gyártó (AMD, Nvidia) hardveres védelmet épített a kártyákba és ez rögtön lekapcsolja a kártyát (vagy visszaveszi az órajeleket tuningnál), az eredeti értékekre, ha azt érzékeli, hogy valami nem okés.
Ezt még Abu írta valamelyik topikban.
Már nem lesz olyan elfüstölés, mint anno az 590-es tesztekben (annál a kártyánál csak szoftveres védelem volt, legalább is az elején).
Én 1.3V-on is járattam (jó néhány 3DMarkt 11 és Heaven lefutott így) a 7970 DCII-est és semmi baja nem lett.
Jó, mondjuk ettől függetlenül az eszetlen fesz emelést én sem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- ASRock Phantom Gaming RX 6950 XT 16 GB GDDR6 Kiváló állapot, garanciás (2026.04.29)
- ASRock RX 6600 Challenger D 8GB Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest