Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Már visszaállítottam, és nem szűnt meg. Az a baj ezt csak videóban tudnám megmutatni. Akkor kérdezem úgy, hogy ha pl egy FPS-ben, most Far Cry 3, gyalogolsz előre, nincs antialiasing bekapcsolva. Lehetséges hogy előtted a textúra(föld egy bizonyos távolságra) vibrál mint pl házak széle, villanyvezeték, levelek?
Mert olyan mintha ezt csak a fagyások óta csinálná. -
-
R3laX
addikt
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy belőttem a kártyát 1050/1350-re(alapfesz). Kétszer is kifagyott a Far Cry 3, függőlegesen becsíkozódott kéken + a hang is beakadt(reset). Most vagy érzékenyebben reagál a szemem,de olyan mintha az aniso/antialiasing kicsit rosszabbul muzsikálna, rezeg a textúra mozgás közben. Nem feltűnő, vagy legalábbis nem tudom eldönteni, hogy fagyások előtt is ilyen volt, avagy sem... Más nem vett ilyet észre fagyás után? Vagy ha 1x 2x kifagy az nálatok alap ?
Nem lehetnek kisebb meghibásodások? Mert mondom, nem tudom eldönteni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Milyen routert?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Samsung kuponkunyeráló
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
rakd, de ez tényleg nem hiba? 
. Mondom olyan mintha a kb 8x-os anisora lévő textúra antis lenne, és kicsit receg. Kisebb sávok alakultak ki, de szinte alig észrevehető, csak most ezen akadt ki a szemem. Másnak is hasonló?