Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7730 / 7750 / 7770
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
sanyek2 #5167 üzenetére
Nem hiszem, hogy a monitor számítana, nekem: LG-E2341LED-23" -os.
-
embe
nagyúr
válasz
sanyek2 #5165 üzenetére
Semmi "speckó driver" nincs hozzá. Nekem simán innen van feltéve a legutolsó béta.
-
embe
nagyúr
Ha már 7850-es, akkor inkább egy 2gb-os verzió nem? ~4600 Ft. eltérés van csak.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #5001 üzenetére
Így van, benéztem. De itt le is írtam, hogy mi kavart be.
psg5 - szerintem menne. Elbírná a procid lazán. Főleg ha esetleg még unlockolod, vagy húzod egy kicsit.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4996 üzenetére
Nem kell megkérdezni.
Megtaláltam. Ez egy MSI "találmány".
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4992 üzenetére
Valóban nem pörög visszafelé. Megnéztem én is.
Megvan mi kavarhatott be: Az MSI kariknál van róla szó:
"Az MSI ebbe Twin Frozr IV-es kártyába is beépítette a saját kizárólagos Portalanító technolgiáját, mely minden indításkor 30 másodpercen keresztül ellenkező irányba pörgeti a hűtőventillátorokat, hogy eltávolítsa a port a hűtőbordákról." -
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4992 üzenetére
Ejjjjj ejjj. Akkor ez nem igaz. Majd utána nézek én is.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4989 üzenetére
Nekem sem az oldal levétele a nehéz. Hanem hogy kiszedjem a házat a helyéről. Pár kábel lecsatlakoztatni... lusta vagyok hozzá. A gép és az asztal mögötti kábel káosz még nem is látszik a képen.
[link] -
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4987 üzenetére
kíváncsi vagyok. De én is ránézek, csak amikor szét van kapva mindig elfelejtem.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4946 üzenetére
Elvileg az a marketing szöveg: indulásnál 2-3 másodpercig visszafelé pörög a venti amiatt, hogy portalanítsa a hűtőt. Mondom ezt olvastam valahol.
-
embe
nagyúr
Ha ennyire vájtfűlű vagy, akkor vegyél egy olcsó karit, és dobj rá egy bazi nagy passzív hűtőt. pl:Alpenföhn Peter
Ezek a karik nagy hőt amúgy sem termelnek, a ház venti elég lesz a szellőztetéshez.
-
embe
nagyúr
válasz
Str8 sk8r #4869 üzenetére
Párral visszább írtam. Szerintem nyugodtan tedd fel a béta drivert!
-
embe
nagyúr
Újabb béta driver jelent meg. Teszem is fel.
-
embe
nagyúr
válasz
dragonfx #4839 üzenetére
Az attól függ milyen az a 420-as táp. Mert ha komoly 400-as tápod van, akkor bőven elég ehhez a karihoz, még sok is. Ajánlott olvasmány: Mire elég 400 watt?
Az én konfigomat is 400-as viszi, minden gond és erőlködés nélkül.Javaslom, ha valami nagyon gagyi 420-as táp, akkor inkább nézz egy használt minőségit, vagy egy (csak) papíron!!!! kisebb teljesítményű új, minőségi tápot.
-
embe
nagyúr
2 napig nem voltam itt. Eredmény 114 új hsz.
Felpörgött a topic.
-
embe
nagyúr
A csendről: Nekem az adatalapomon szereplő konfigban a "legnagyobb" zajkeltő a vinyo.
Nagyon csendes a gép, a kari SAPPHIRE HD7770 GHZ EDITION OC. Korábban nekem is volt AC S1 rev2 bazi nagy passzic hűtő. Akkor kellett is, a HD2600,3850-es 3870-es időkben. Most eszembe nem jutna a karin hűtőt cserélni.
-
embe
nagyúr
De ha visszaolvasol, akkor azt tapasztalod, hogy ( szerintem ) mindenki elégedett ezzel a 7770-es karival, figyelembe véve az ezért a pénzért kapott az ár/teljesítményt. Kivéve azokat akiknek valami hibás kari került a birtokukban. Ezek a karik általában Gigabyte gyártmányúak. De ez nem az architektúra hibája. Vagyis elmondható, hogy jók ezek a 7770-es karik. Érdemes a gigahertz változatokat venni.
-
embe
nagyúr
Beszarás:
Az IPON-nál ez a vga reggel ~ 32eFt. , most meg megint 38.
Ennyire változna napközben az árfolyam? -
embe
nagyúr
Jelentős gyorsulást ígér az új driver.
Gyorsulást hoz a friss, béta AMD Catalyst -
embe
nagyúr
válasz
polgi803 #4309 üzenetére
Én is a Sapphire-t ajánlom.
HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC PCIE ára most lement az IPON-ban. Jelenleg: 32,092 Ft.
szerk: Tegnap még 38 volt az ára.
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4304 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #4295 üzenetére
Na majd meglesem. Nekem most van folyamatban a
beszerzése. -
embe
nagyúr
Új béta driver jelent meg.
Win7 64 bitesre. -
embe
nagyúr
Láttátok?
Az IPON-nál a SAPPHIRE HD7770 1GB GDDR5 GHZ EDITION OC jelen pillanatbeli ára: 37954 Ft.Noooormááálisak?
-
embe
nagyúr
válasz
KAMELOT #3829 üzenetére
Tessék!
Kis vga bios gyűjtemény. -
embe
nagyúr
válasz
fatallerror #3758 üzenetére
Hasonló volt az előző AMD-s ASRock lapomhoz is mellékelve.
-
embe
nagyúr
válasz
fatallerror #3754 üzenetére
Mezei gyári. Amit az alaplaphoz adtak. SATA3-as.
-
embe
nagyúr
válasz
rothadt #3715 üzenetére
Minőségi 400w-os táp normál konfighoz bőven elég. Kis olvasni való.
-
embe
nagyúr
válasz
Willanyasz #3692 üzenetére
-
embe
nagyúr
válasz
tomyka74 #3677 üzenetére
Inkább ezt a Sapphire HD7770 GHz Edition karit vedd meg. Még házhoz szállítva, vagy Pickpack pontos átvétellel is olcsóbban jössz ki.
-
embe
nagyúr
válasz
bandika0626 #3644 üzenetére
Nekem ezt dobta, tessék:
GPU detection log:
Looking for NVIDIA CUDA-capable devices...
Failed to load CUDA driver (nvcuda.dll).
If you use an NVIDIA card, please install the latest video driver with CUDA support.Looking for AMD OpenCL-capable devices...
OpenCL initialized successfully.
Checking OpenCL GPU #1:
GPU device name is: AMD Radeon HD 7700 Series
Check passed - will attempt to use the deviceUsing 100% of available GPU memory
AMD Radeon HD 7700 Series: 1024 Mb GPU memory availableNeat Video benchmark:
Frame: 1920x1080 progressive, 8 bits per channel, Radius: 1 frame
Running the test data set on up to 4 CPU cores and on up to 1 GPUCPU only (1 core): 1.58 frames/sec
CPU only (2 cores): 3.13 frames/sec
CPU only (3 cores): 4.41 frames/sec
CPU only (4 cores): 5.65 frames/sec
GPU only (AMD Radeon HD 7700 Series): 4.39 frames/sec
CPU (1 core) and GPU (AMD Radeon HD 7700 Series): 3.98 frames/sec
CPU (2 cores) and GPU (AMD Radeon HD 7700 Series): 5.13 frames/sec
CPU (3 cores) and GPU (AMD Radeon HD 7700 Series): 6.21 frames/sec
CPU (4 cores) and GPU (AMD Radeon HD 7700 Series): 7.3 frames/secBest combination: CPU (4 cores) and GPU (AMD Radeon HD 7700 Series)
-
embe
nagyúr
válasz
#00983040 #3550 üzenetére
Tudom. Ezért linkeltem pontosan a típusát is, ami: SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5
Mert a gyári oldalon felsorolttól azért több van benne, de más netes oldalakon lévőtől visziont kevesebb. Azért kérdeztem, ha valakinek pont ez a típus van, akkor mit kapott hozzá?
Na nekem ezek a tartozékok vannak, de van ahol hdmi kábel, crissfirex hid is van hozzá.:
[link] -
embe
nagyúr
válasz
westcoastog #3546 üzenetére
Amikor feltoltad a drivert, akkor a végén jelezte a zöld pipával, hogy minden ok?
Melyik drivert dobtad fel? Én ezt a 3dguru oldaláról leszedettet tettem fel. Nézd meg ezt. Egy próbát megér.AMD_Catalyst_12.11_Beta3_dotNET4.exe
Valahol láttam, hogy volt olyan verzó is ami nem tartalmazt ezt a dotNET4 kiegészítést. Passz, hogy mi a jelentősége, én ezt tettem fel.
Megvan a megoldás a dotNET4-re:
"Megjegyzendő, hogy az AMD a 12.8-as driver után átállt a .NET 4.0-s keretrendszer használatára, így ha ez az adott operációs rendszeren nem található meg, akkor mindenképpen telepíteni kell a Catalyst vezérlőpult megfelelő működése érdekében."Nem kavarhat ez be esetleg neked?
-
embe
nagyúr
Lenne egy olyan kérdésem: akinek ez a SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 karija van, mit kapott hozzá tartozékokat?
Ez a kis dobozos IPON-os, nem ilyen nagy dobozban van. -
embe
nagyúr
válasz
westcoastog #3534 üzenetére
Nekem a 12.11-es béta van fenn, és minden jónak tűnik. Még mielőtt olvastam a hsz-t amit írtál, telepítést követően, külön néztem ezt, és nem vettem észre hibát. Most készítettem egy screen-t.
-
embe
nagyúr
Üdv Mindenkinek!
Ma beléptem a klubba én is ezzel a SAPPHIRE HD 7770 GHz Edition OC 1GB GDDR5 karival. Gondoltam beköszönök ide.Ezt a GTX460SO-t váltotta le. Tesztekben kevesebb pontot dob, de amire használom, illetve amivel játszok azokban nem vettem észre visszalépést - visszaesést. Ugye az ember meg nem teszteket használ nap mint nap.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon HD 7730 / 7750 / 7770
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- DirectX 11.1 támogatás
- 128 bites memóriabusz
- ZeroCore Power
- 47 / 55 / 80W-os TDP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest