Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Őskoczka
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én legtöbbet játszom ha valamit dolgozom akkor ahhoz teljesen megfelelő a mostani. A VGA-t olcsón szereztem pont jól jött ki. Azt szeretném, hogy kb egyszerre fogyjon majd el az egész config X-év múlva. Most még a proci és alaplap garanciás és ha az jön ki hogy egy akár Intel I5 2500-val sokkal jobban menne a rendszer akkor talán kis ráfordítással tudnék cserélni.
/ Azt hiszem az volt hasonló árban az 1100Tvel. Játékban rosszabb volt az AMD de nagyon kicsi különbséggel. /Bencsmark király akarsz lenni , vagy TE is naponta kódolsz , tömörítesz ?
Nem akarok tunning király lenni, nem lopom mások release-it a torrentoldalakon hogy újrakódolva agyoneffektezve visszakerüljön...
Egyszerű játékos vagyok aki most életében először engedheti meg magának, hogy azt vegyen amit akar.
pénzével gondolkodik
Ha azzal gondolkodnék nem kérdeznék bemennék az i..nba és mondanám, hogy kérem az új Ivy I7est + 680SLI-t + 12Gb ramot + ocz 256GB winyót.
De úgy érzem, hogy ennek az árából kb egy 10-15%al rosszabb gépet is ki lehetne hozni és megmarad a fele pénzed.
Új hozzászólás Aktív témák
- nVidia RTX2060 6GB, alig használt
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus RoG STRIX LC RX 6900XT 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 27% - Gigabyte RTX 5060 WINDFORCE OC 8GB GDDR7 Videokártya!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest