- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi16
őstag
Sziasztok!
Nemrég lettem én is 5870 tulaj, konfigomat látjátok az adataimnál.
Olyan problémám van, hogy A Footbal Manager 2011-ben játék, pontosabban meccs közben szétesik a kép, mintha nem lenne vsynch, aztán elkezd "ugrálni", majd fekete képernyőt kapok. A játék alatt zenét szoktam hallgani, az megy tovább szépen. Bármit nyomok, nem reagál a gép, nem tudok kilépni se, ctrl+alt+del-re sincs válasz.
A játék nem egy húde gépigényes valami, egy alap kis 3d-s meccsmotor van benne, de semmi extra. Rengeteg másik játékot próbáltam már, amik sokkal gépigényesebbek, mint pl az új COD, Mafia 2, Assissins Creed 2, Dragon Age stb... Mindegyik hibátlanul megy.
Legújabb catalyst van fent, win7 64bit.
Nekem driver gondnak tűnik így elsőre, de nem tudom hogyan lehetne orvosolni.
Ötletek?Thx előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest