Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Én azt a 3 kis csillag játszottam,a kártya legszélén(persze ez a sapphire gyári refi)! Alig tudtam szétszedni órás csavarhúzóval tudtam kinyitni(lapos fejjel) ,de rá kellett feszülnöm rendesen már szentségeltem előtte!Meg vigyázni nehogy elnyalja!
-
Tornado85
tag
válasz
Tornado85
üzenetére
No a venti zajtalan
Elvittem ismerősömhöz kapott finom csapágyzsírt,nem volt kopott a csapágy!Viszont ha csapágy rossz lett volna ,szinte biztos ,hogy nem tudtam volna szerezni másik csapágyat!Megkapta a kenőanyagot a csapágy és tökéleteres!Remélem egy év múlva is az lesz
Átpasztáztam a karit is hőmérsékletben -5 c' egyik gap kicsit rossz volt oda is kapott pasztát!Kb ennyi! -
Tornado85
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Én ipari hűtőpasztával fogom bekenni ,mondjuk alatta ezüstszemcsés volt,de jó lesz az is!
-
Tornado85
tag
Pont belevalót nem (drága lenne külföldről)olyan 50 dodó szállítással sorozatszámra viszont a 0,8 amperese helyett 0,94 A lesz !nézegettem fórumokon hogy több cég is gyártja ezt a típusú ventit Foxxcon First-D és NTK ,tesztekben eltérés köztük annyi ,hogy halkabb az egyik fajta ,-40 rpm-mel kevesebbet forog alapon viszont maximumon +100 rpm mel többet!
-
Tornado85
tag
a ragasztó alatt nincs zéger?,gépbe van a csoda megnyomkodtam a ventilapátot erőből,most kicsit csendesebb,amúgy van egy kis radiális lógása kb 1 mm !12 V 0,8 a es moci ,maximum kap egy újat,de az 12V 0,94 A elvben menni fog gyakorlatban erősebb mint amivel szerelték,amúgy ,amikor hoztam haza a kártyát itthon a kezembe megforgattam ,olyat csattant a venti a házhoz ,hozzáütközött!
-
Tornado85
tag
Én is épp ehhez keresek megoldást ,nekem a piros hűtőm van !búg mint a nyavaja ,de nekem em kellett 3 csavarhúzóval lefeszíteni a tengelyről a ventit ,mivel magától ki be ugrál ,lehet ez a baj!Mondjuk nem szedtem le csak csodálkoztam ,hogy magától mozog!Valszeg ,akkor ki van kopva a műanyag házam

-
Tornado85
tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Szia!Látom egy cipőben járunk!
-
Tornado85
tag
Sziasztok !Szert tettem egy Sapphire 5870 ref kártyára ,sajna a ventije búg,szanaszét szedtem radiális kopása van a ventiben ,a hangja ami engem zavar!Ha lenne valakinek elfekvőben gyári hűtője ,azt átvenném tőle!Akinek lenne és megválna tőle (persze nem ingyen),kérem dobjon egy privit! !Üdv
eti
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- BMW topik
- LEGO klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De már feszegetem a határokat!

eti