- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zick07
csendes tag
Lehet H páran Hülyének Néznek de Komolyan az elöző kártáym egy geforce 9600 Gt volt még 1 tápo Kábel sem kelett nemhogy 2 ő a rajzon is csak 1 volt és Mükszik Most rendesen Ezer Hála Nektek Most csinálok 1 Győzelmi cigit
tényleg Köszi srácok
-
Zick07
csendes tag
Nem semmi baj videókarin 2 csatlakozás van 1 ikbe rávan rakva Direktbe a tápból van rá külön vezeték tápon is felvan tüntetve a Pci -os csak Külön videokarira 1-et csatlakoztattam rá öszerakós rajzon is 1 szerepelt Hütőventilátor megy szépen
-
Zick07
csendes tag
Elfelejtettem hozzátenni Videókártya Ventillátor is szépen megy de mintha semmi nemlenne a gépemben előre is Köszi a Segítséget
-
Zick07
csendes tag
Sziasztok Segítségre lenne Szükségem megvettem körülbelül 3 hete ezt a Configurációt Asus P5P43TD Intel Core2 Quad Q8400 2.66 GHZ Chieftec cft 650 14cs 650 W Geil Value Plus 4096Mb DDR3 1600 Mhz és Most vettem meg a Sapphire Vapor-x Radeon HD 5850-es 1Gb Videókártyát Eddig is ment a Gépem Más Videókártyával De Ezzel nincs képem Monitor nem Mozdul rá Se Bios-t nemhoz be semmi Pixmaniáról rendeltem elöször és Vissza is küldtem mert azthittem H rossz de most iponról de ugyanaz a probléma és tanácstalan vagyok H mi lehet a probléma Pci express 2.1 a Videókártya alaplapon 2.0 van v talán Biosz Frissítés kellene ? v egyáltalána Videókártya lehet H nemszereti az Asus lapot és az intel procit ? ha vkinek van ötlete v tudja h mi lehet a gond legyen szíves írjon vmit itt v akár az Email badtheory@gmail.com v msn badtheory@hotmail.com Előre is Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Parfüm topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- További aktív témák...
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest