Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtisFace
csendes tag
Nem tudom, hogy előtte mit mutatott, nem nézegettem eddig a GPUZ-n a gpu hőmérsékletet, lehet eddig is ilyen volt. Furmarkba figyeltem csak. Szóval lehet semmi köze nincs a hűtő cseréhez. (Furmark szintén 54 fokot mutat)
Mindig a vrm-eket kellett nézni tuningnál, mert az volt a szűk keresztmetszet, és most fura hogy tuning nélkül is ez van.
-
AtisFace
csendes tag
Ma feltettem az 5850-esemre egy Zalman VF3000a-t és azt a fura esetet vettem észre, hogy Idle-ben a GPU temp #2 15 fokkal melegebbet mutat, mint a sima gpu temp, valamint a gpu temp #1 és #3.
5 perc után Furmark alatt meg 54 fok a gpu temp, az #1 valamint a #3 és 100 fölé megy a #2-es gpu temp.

Ez miért van, valamit elrontottam? Vagy az az érzékelő beszart?
-
AtisFace
csendes tag
Én rengeteget nézegettem, az AC Xtreme 5870-et az 5850-emre és szerintem kompatibilis vele, de sajnos neten még se megerősítést, se megcáfolást nem találtam.

Összehasonlítottam a 50-es nyákját a 70-essel és az alapján elvileg jónak kellene lennie, a vrm hűtés által használt felfogató helyek képek alapján meg egyeznek, viszont az 5850 GPU chipje közelebb van valamivel(kép alapján kb. 2-3 mm) a hdmi csatlakozó burkolatához ott lehet némi gond...
De lehet Zalman lesz a vége, de az sztem csúnya is az AC-hoz képest, és a Newegg-en is elég sok a negatív kritika...
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest