Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VHS digitalizálás
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- potyautas: Levél gyermekemnek
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
-
Robi BALBOA
őstag
Akkor éri meg 5870-et venni ha 80k körül megtudod szerezni, mert azt a tizen x ezer forintot megéri a különbség, de huszon-harminc ezret nem, a procid így 3,2ghz-en jó, mondjuk ha nem kell nagyon sokat szenvedni(sok fesz stb...) a 3,4-3,6ghz-ért akkor azért had menjen az a proci.

-
-
janos666
nagyúr
Kb. valahol a 4870 körül van a hangja (inkább valamivel hangosabb), amivel most össze tudom vetni élőben, hogy egy 8800GTS-től bizonyosan zajosabb. Idleben elég halk (de gyorsabban pörgeti a ventit, mint kéne a fogyasztáshoz képest, de ezen lehet hangolni), viszont pár perc játékpróbálgatás után nem gondolkodtam sokáig, hogy cseréljek-e rajta hűtőt.
Szerintem 3,6Ghz körül nem lesz már vele gond, főleg 1920-ban, maxra tolt grafikával még annyi sem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest