Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Már most is van bőven játék, ahol elkél a natív 4 mag, de a 2120 sem lassú..
Viszont a 760 OCzva agyonveri (4GHz szinte garantált..amin brutál gyors), cserébe halott alatta a platform, tehát ha gyorsítani akarsz rajta később, platformcsere..én hasonló dilemmában mégis az 1156 (és egy 860) mellett döntöttem, de Neked kell döntened a saját szempontjaid szerint.Ha minden jól megy, nemsokára megmutathatom, mit bír a 860-5850 páros.
Grave444
Pénteken megyek BPre az 5850ért, aztán tesztelős hétvége..alig várom -
Te a 68xx-as széria egy tagját nézted ki, amik gyengék, és alig fogyasztanak kevesebbet, mint az 58xx-asok. A 69xx-esek már nem olyan rosszak, de azok meg nem nyújtanak akkora többletteljesítményt, mint amennyivel többet fogyasztanak. Viszont én azt mondom, hogy ha most vennék kártyát, csakis 5870-et vennék (akár használtan, innen apróról). Elképesztően jó vétel mostanában ez a kártya...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest