- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #1954 üzenetére
ööö jah! Hát nagyon pörög a topik!
Nem voltam itthon szombaton....
Akkor lehet, hogy igazad van! Én nem olvastam utána a driver hibáinak! A Franc sem gondolta volna, hogy a driverrel ekkora hiba lehetőség van! Nem baj, most már csak azért is kipróbálom az új generációs ATI VGA valamelyikét....
LAssan konkrétan egy játékhoz kell venni a hardvert, valamint drivert vadászni hozzá...HA végig tolta az ember az adott játékot, lehet újra optimalizálni a rendszert! Kis túlzással.... -
janos666
nagyúr
válasz
Petya2900XT #1954 üzenetére
Igen, mert a Vantage 25 ponttal, a L4D pedig 1,5 FPS-el kevesebbet produkál 191.xx-el, mint 182.xx-el.
De én még így se hiszek neki, akkor már inkább 185.xx, de nekem a 191-essel sincs gondom. És legalább van választék.
És amúgy nincs azzal gond, ha a régi driverrel jól megy, akkor van gáz, ha várod az újabb és újabb drivereket, mert a régi is szar, és az újabb se jobb, de ha jó ami van, akkor nem kötelező hétről hétre frissíteni. -
TomiLi
addikt
válasz
Petya2900XT #1842 üzenetére
Dehogy sértődöm....
Mit lehet elrontani egy játék grafikai beállításánál? (GTX280-nal volt a GRIDben a fura kép.... Az akkori legfrissebb NV driverrel...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Új Asus S14 Vivobook Flip X360 Touch 2in1 Ryzen5 7430U 16GB 1TB SSD AMD Radeon Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest