- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Természetesen számít az ár, mert én is el tudom hamburgerezni azt a 30K-t amennyivel az 5850 olcsóbb, vagy upgrédelhetném belőle a ramjaim 8GB-ra, de szerencsére a 2db GTX275-öt 100K-ért adtam el, igy ebből tudok VGA oldalon gazdálkodni.
Jogosnak tartom a linkeden látható hűtés mixelgetést, mert ezeknek a csere-hűtőknek a legnagyobb gondja, hogy a VRM és a RAM hűtés meggyengűl és főleg a GPU-ra koncentrálnak. Az a gyári "fémlemez" nagyon hasznos a gappadokkal és nem nagyon pótolja egy vékonyka borda, amit adnak ezekhez a cuccokhoz.
Legszivesebben egy fullcover vizhűtésre cserélnék, mert az is szépen felfekszik a hűtendő alkatrészekre és vagy vizzel vagy kis barkács után léggel hűteném.A Vapor-x kétségtelenül a leghatékonyabb léges hűtés már a technólogia miatt is, kár hogy nem tudták megoldani, hogy a meleg levegő egy része ne a házba távozzon.
(ez persze nem mindenkinek gond!)
Az ASUS-nak is van extra hűtése, ahol 4 lapított hőcső megy a GPU-ra és ugyanúgy egy léges "fullcover" szerű fémlemez veszi el a hőt a többi alkatrésztől.Na.. szóval ha nincs szerencsénk, és a gyári hűtéssel nem megy a 900/1200, akkor a 5850 hűtésének feljavatisával könnyen el lehet herdálni azt a pénzt - vagy egy részét - amit megsporoltunk az 5870-el szemben.
És akkor még csak azonos teljesítményt adnak, és elfelejtjük, hogy az 5870 is húzható lenne, bár kisebb eredménnyel.De én nyitott vagyok az 5850-re is csak több pozítív érv kéne.
Pl. melyiken bukok kevesebbet ha 1 hét vagy 6 hónap múlva lecserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged