Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SimonYana

addikt

válasz Gyuri27 #7556 üzenetére

Jogos!
    Saját tapasztalat!
    Vettem egy Sopranot , mikor bejöttek a 9600GT-k. Elkezdtem belepakolni és szépbaszott az ideg!
    De nem variáltam!
    Beláttem , hogy ami nem meg nem kell eröltetni!
    Már aznap árultam a házat,mert csak a VGA és a Winyókig jutottam...Lap ki az asztalra (ami szintén nem biztonságos,de van hely), és hetekig itt volt összerakva!
    Na azóta Útálom THermaltaket! Nem Ő a hibás , mert én is nezegethettem volna a méreteket,de megtanultam!

Abban is biztos vagyok , hogy Dele77 kolléga is megtanulta! :((

Dele77
    Hídd el a leg egyenesebb út amit én mondtam!
    Ha variálsz vele 100%-hogy bebukod a karit!
    Ezt azonnal kiszúrják!
    Oda kell menni,hogy f@sz voltam.... kérem feltételesen elküldeni az Asusnak!
    Nem kerül semmibe a kiskernek sem és a nagykernek sem! Asus , megfogja javítani,ha nincs nagy gond! Ha nem vissza kapod rosszan és akkor már lehet variálni , heggeszteni , kalapálni!

De ne halgass rám , hisz naponta járok a nagyker szervízbe !
    Nincs semmi tapasztalatom , csak sörözünk! :DD

• Shkiz0

nagyúr

Részben igaza van Dele77-nek.
    Most nem tudom mit kell azon lovagolni hogy hogy történt.
    Megtörtént, le is írta hogy hibás volt ő is és hogy jobban figyelhetett volna.
    Inkább próbáljatok meg segíteni neki (én is segítenék de még nincs meg a kari) mint hogy egymást marcangoljátok.
    Mellesleg leírom hogy tényleg könnyen lejönnek az alkatrészek.
    A régi x1800-as karimról is hiányzott egy ic, bár ennek ellenére müködött tökéletesen.
    De ez is csak eladás után derült ki, amikor az új tulaj egy takarítás során észrevette.
    Mai napig nem tudom mikor esett le, vagy hogy hogy esett le :)

• Dele77

csendes tag

Köszönöm a személyeskedő hangnemet!

A te kedvedért leírom: GYEREKEK! HÜLYE VOLTAM!

De szerintem senki nem kíváncsi arra, hogy emberek csámcsogjanak azon, hogy valaki hülyeséget csinált! Azért írtam be ide a fórumba, hogy segítséget kérjek az erre hajlandó emberektől, hogy helyrehozhassam a hibát és egyben felhívjam a figyelmet arra, hogy könnyen járhat így bárki! Te is!

Ehelyett kapok itt gumi kalapácsot és pajszert az arcomba... :(

Én nem hibáztattam senkit, szóltak hozzám, válaszoltam.

Amikor ezt a házat vettem, az x800-as kártyámat tettem bele, nem igen emlékszem, hogy akkoriban lett volna hosszabb kártya az ATi-nál, de kijavítotok úgy is, ha tévedek... :)

Megkérnék mindenkit, hogy aki tud, segítsen! Csak tíz percnyit kérnék az időtökből...

Egység Sugarú :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés