- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
A helyzet az, hogy nem tudtam több lóvét összeszedni, ezért döntöttem amd mellett.Korábban volt már,persze 4-5 évvel ezelőtt, akkor semmi gondom nem volt vele.Utánna inteles cucc, majd azt gondoltam ezzel a mostanival kihúzom egy darabig. A kártyát egyébként ma délben visszaküldtem gianninak, kiváncsi leszek mi sül ki belőle.
Lehet, hogy i5 kellett volna, a fene se tudja??? -
SimonYana
addikt
Nekem is volt phenom 955-ös configom!
Nem mondom hogy nagyon gáz,de messze van az i5-től szerintem!
i5 nem időt álló???
Ezt hogy érted?
Mi az ami időt álló?
1 év alatt szintem mindenki cserél rendszert olyan gyors a fejlődés,de nem hinném,hogy 3 év múlva ne lenne jó az i5 viszont szerintem már alig lesz valakinek i5-ja addigra!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest