- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Remus389 #31720 üzenetére
Na kicsit megápoltam az öregfiút, leszedtem a ventillátorját és nyomtam bele white grease-t (utánaolvastam, jobb mint a WD40 mert nem szárad ki), kicsit kifújtam a port amennyire tudtam
Most mintha új lenne, annyira halk (persze relatív, de igen halk lett), jó lesz ez még
Már csak a fesz-emeléses tunningolására kell rájönnöm (nem, az asus smart doctor nem működik, sem az msi afterburner, sem a gpu tool), a feszt nem engedi emelni, azt hiszem azért mert nem referencia design
Jelenleg alapfeszen kb 825/1050 megy stabilan, talán kicsit több is, de tudom fesz emeléssel 1 ghz-1,05ghz is elérhető (ami elég tisztességes boost, +44%, mondjuk ha egy játék átlag 30fps-el megy, mondjuk 25-35 fps, ami harmatos, tunninggal mondjuk 43-44 az átlag amivel már ki lehet egyezni, nem mindegy)
Mennyi egyébkén a fesz amit biztonságosan lehet neki adni?
De talán ez : [link] vagy BIOS frissítés kell neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest