Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HSM

félisten

válasz Dealer95 #29956 üzenetére

Én itt az anandtechnél bizony 80W difit látok metro2033 alatt. Az 5850-hez képest meg 130W-ot. A GTX580-hoz képest meg +3W-ot.

Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy mutatod a Ghz edition sebességét, és jössz a sima 7970 fogyasztásával. :DD

Én nem a tuningból indulok ki, az ugyanis lutri. Egy VGA működjön normálisan gyárilag is. A gyári értékek vannak garantálva, onnan vagy jó, vagy nem jó. Persze, nem baj, ha lehet tuningolni, de nem egy jó ötlet őket úgy összehasonlítani. :N

Halkan megjegyzem, volt nekem anno GTX260-am, meg 4890-em, és nekem már kicsit az a 200W is sok volt, na nem a tápom nem bírta, vagy a villanyszámla miatt, csak szépen befűtött a kuckóba, meg mögé is, pedig hátra kifújós konstrukciók voltak, és rendesen szellőző, igaz, halkan hűtött házam van. Sokkal kellemesebb egy 150W körüli VGA.

És ez még csak az egyik szempont volt, a hangosság és a magas ár problémája még mindig adott. Nálam ha venni akarnék, tuti a felsorolt 3 közül lenne az egyik, de én már valszeg megvárom a 8-as szériát, azért okosabb lesz az ember, ha látja majd az új trendeket, addig meg jól eldöcög még az 5850-em. :) Az ára már amúgyis padló, sokat már nem bukhatok rajta. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák