Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remus389 #26248 üzenetére
Jó figyelj, te lehet ezeket nézed, hogy melyik VGA-nak a relatív tuningképessége a legjobb, de engem ez őszintén szólva hidegen hagy. Sőt maradjunk annyiban, hogy én a VGA tuningot eleve nem szeretem: az eleve erős kártyák híve vagyok. Ezért volt 5870-em, amit BF3 kivételével alapórajelen járattam... A következő kártyám is egy eleve erős darab lesz, a tuningot ismét kerülni szeretném.
Pl ezért sem veszek most 5830/50-et, vagy 5770-et, mert egyszerűen öklendeznem kell a medium grafikán 25FPS-től (jó mondjuk ez már nem az 5850re igaz). Nekem ez nem elég...Ez a maximalizmus kicsit drágítja ezt a hobbimat, de ez van :-/ Utálom a kompromisszumokat a játékok közben... Ez szerintem amiatt van, hogy egészen 1-2 évvel ezelőttig SOHA nem volt normális gépem: mindig a FULL LOW beállításokon kellett játszanom, és ez kikészített. Hozzászoktam a FULL ULTRA grafika + max élsimítás látványához
-
laca000
őstag
válasz
Remus389 #26248 üzenetére
Egy valamiről nem beszélsz!
MI VAN HA HÚZOD AZ 5870-et??????????????
AZ nem 30% különbség?
Akkor mi éri meg?
Ne beszélj marhaságokat!
Francokat kell itt okoskodni, az 5870 erősebb kártya, szintén tuning potenciállal, különben nem tervezték volna meg!
Ha valakinek nincs pénze 5850-et vesz, halottra húzza, csaknem eléri az 5870 szintjét.
Ez igaz!De ha az 5870-et húzom akkor mi a helyzet?
Hát nem megmarad az a 30%??????????Ember!
40k-körül dobálóznak az előzőleg szana-széjjel húzgált 5850-ekkel, az 5870-et meg el lehet vinni 45-50-ért!
Akkor most mi éri meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ingatlanos topic!
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest