- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mégis mihez, és mekkora felbontásba? Mert szarul megírt játékon nem feltétlenül segít a + VRAM. Hasonló konfigom volt, mint neked, és 1680-as felbontásban sehol nem volt VRAM- hiányom.
Crysis ugyan 3870CF-ben többet használt, de nem ez gyorsított rajta, és nem is sokat.
janos666: Nagy felbontásba akkor is kell GPU is, nem csak VRAM. Azt csak hiszed, hogy CF-ben olyan teljesítmény-növekedést kapsz.
Én is azt hittem, a megtévesztő teszteket látva, aztán a gyakorlatban kiderült, hogy nem véletlenül csak bizonyos programokkal tesztelnek, másoknál akár még veszhet is teljesítmény 2 GPU-val (nagyon kellett volna Oblivionhoz, és ott 0% volt a CF-"gyorsulás"). A CF szívás, hidd el. DX11-gyel más eljárások készülnek, amelyek gyorsabbak a régieknél, ergo a textúra-felbontás RAM-igénye megint megtévesztő. Persze te döntesz, én csak felhívtam a figyelmedet pár dologra.
tzsolesz: Miféle VRAM-hiány 1GB-os kártyán?
gbors: Na ugye, hogy elég 1GB VRAM.
De pár embernek el lehet ezt mondani 1000X, meg hogy a sok memória a több megjelenítő támogatására van az 58xx karikban, hiába. Maradnak annál, hogy "hű, ha van 2GB-os kari, akkor az biztosan kell, nehogy már buta 1GB-osat vegyek..."
FragMaster: Nem mindenki olvas, különben már többször is megtalálja a választ a topicban, így kérdeznnie sem kellett volna.
-
Bluegene
addikt
ez attól függ, h mekkora felbontású a monitorod
az én 512-es 4850-esem is szépen kiszolgál, 1280ba
többszázezer eladott 5870
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lexus, Toyota topik
- Robogó, kismotor
- Metal topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Asztalos klub
- Dark Souls sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged