- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
DeathAdder #18588 üzenetére
Így van.
Bizonyos mértékig ez a LOD (level of detail) megvalósítás része (amíg messze vagy, úgyse látod, nem rajzolja ki, amikor meg közel mész, kiteszi) de bizonyos játékok azzal trükköznek (GTA4 nagyon látványosan) hogy amíg nincs meg az adat a videómemóriában, addig nem teszi ki a képre, így nem kezd el laggolni, mint állat. Ellenben szar érzés, mikor pl. mész a hídon, és hirtelen a semmiből előtted van egy betontömb, és már csak azt látod, hogy repülsz ki a kocsiból. A hajam téptem emiatt anno az 512-es 4850-emmel nemegyszer....
Vagy, az 1GB-osal volt olyan, hogy olyan 1200MB igénynél már nem jelentek meg az árnyékok, csak mikor megálltam az autóval, és kiszálltam, olyan illúzióromboló volt, hogy hihetetlen, vissza is vettem 1024MB alá...
Itt olvasd el, amit lsc-nek írtam, ha érdekel a téma. [link] Olvasás után a videót mindenképp nézd meg a végén, így össze fog állni a kép a fejedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Így használod a ChatGPT-t
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Mini PC
- Jogász topic
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI RTX 2070 SUPER GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix RTX 4070 OC
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest