Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
..de tényleg elég sokat játszottam a színbeállításokkal a GX2-őn is, szóval ez nem az a szint, amikor pistike beteszi, lát valamit, amit a default színkezelés ad, beteszi a másikat ott is lát valamit és elkezdi terjeszteni az igét. Én játszottam vele rengeteget és ilyet nem nagyon lehetett kikeverni NV-n. Azt lehet, ami itt a default, hogy a szürke már fekete szinte, de ilyet hogy fényerő is van, a sötétebb részek is ilyen részletgazdagok de a világos részek viszont nem "világítnak" nem agyon, szóval ati jobb valamivel illetve lehet hogy a CCC van jobban megírva nemtom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Vicces képek
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gumi és felni topik
- Teljesen ingyen játszhatunk a Battlefield 6-tal
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG OLED TV 55CS6LA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
..de tényleg elég sokat játszottam a színbeállításokkal a GX2-őn is, szóval ez nem az a szint, amikor pistike beteszi, lát valamit, amit a default színkezelés ad, beteszi a másikat ott is lát valamit és elkezdi terjeszteni az igét. Én játszottam vele rengeteget és ilyet nem nagyon lehetett kikeverni NV-n. Azt lehet, ami itt a default, hogy a szürke már fekete szinte, de ilyet hogy fényerő is van, a sötétebb részek is ilyen részletgazdagok de a világos részek viszont nem "világítnak" nem agyon, szóval ati jobb valamivel illetve lehet hogy a CCC van jobban megírva nemtom.