Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Ezt vágom, hogy anno miért volt a GTX280/285 512bit mem. sávszélességgel... (GDDR3)
Én nem is azt mondtam, hogy az ati rosszul csinálja. Ez már bejáratott, mert a 4870-esek és a 4890-esek is így működtek.Viszont az arma-nál mi lehet a gond? Anno a GTX 280-nal nem voltak ilyen textúra problémák... De nem akarok Nv-t, mert az ediggi tapasztalataim alapján csúnyább a játék képe, mint az atival! Bár nem tudom milyen lehet az új nv, de szerintem ezen a téren nincs változás...
Sötétben tapogatózom...
Az a baj, hogy ez az arma nem túl népszerű ezért mindent magamnak kell kitapasztalni....
Sárpac: Akkor ez megint a felesleges kategória.. Parasztvakítós téma....

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Hardcore café
- Vallás
- Háztartási gépek
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ZOTAC RTX 3090 24GB GDDR6X Trinity Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest