Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
PCCooler K100. Valaki hallott erről a gyártóról? Egész csinosnak tűnik ez a hűtő.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok hogy van megoldva a memók hűtése? -
Giot
addikt
válasz
HANDO88 #18224 üzenetére
10Mhz nem a világ (azért egy kis galibát okozhat a powerplay-ban hiszen ha 10Mhz-et húzol az overdrive-ban ugrott a jó kis 157/300 Mhz-es 2D órajel. Helyette 400/900 illetve nálam 1200). Amúgy valszeg nem magától ugrott vissza 725Mhz-re. Vagyis bele lett piszkálva vagy a Bios-ba. Vagy kapott egy másik Bios-t, amit azért furcsállanék.
Néztem a Sapphire oldalán, nem adtak ki hozzá másik Bios-t, mint ahogy anno a Toxic-nál ezt megtették. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #18209 üzenetére
Zalman VF3000A ahogy már előttem is említették.
Más: Vicc hogy még mindig 4órát ír a Catalyst letöltési idejének a Mozilla. Közben a gép már 3 órája megy.
-
Giot
addikt
válasz
hoffman_ #18162 üzenetére
Mekkora felbontáson tolod? Kb brutál procclimited van
, de hátha a Crysis-nál nem lesz olyan jelentős és megdolgoztatja jobban a dögöt!
A Vapor nem rossz. Az 5850 Toxic-on is az teljesít szolgálatot. De ide már kevés hiszen 80%-on teker: [link]
Szerk: Szerintem a legszebb kártyák között vannak a Vapor-X-ek. -
Giot
addikt
Elképzelhető de a gyári tuning nagyon csekély 765/1125 ennyit bármelyik 5850 simán hoz, alapfeszen is.
Érdekes hogy órakelváltáskor ezt a hibajelenséget produkálja. Nincs tuningolva a VGA-d?(#18160) hoffman_: "azt hittem h bugos a Catalyst " Elég jók a Vapor hűtések!
Tapasztalat? Mennyire tetszett a cucc?
-
Giot
addikt
válasz
hoffman_ #18136 üzenetére
Jártam úgy hogy amikor nálam volt haver 4870-ese beragadtak az 5850 referencia frekvenciái, ami a 4870-nek sok volt ezáltal őrületbe kergette a 4870 memóit. Mindig mikor betöltött a Cata szétesett a kép.
Szóval mikor majd visszateszed a 4850-et erre ügyelj.
De szerintem nincs más dolgod a Catalystal.
Talán még táp ügyben, ne hajtsd meg nagyon az 5870-et, nehogy kifogyjon a cufla az FSP tápból. Igaz nem ismerem a hatásfokát, te ismered mennyire megbízható a cucc. -
Giot
addikt
válasz
Motion_Blur #18105 üzenetére
A Sapphire oldalán nem volt hozzá, újabb BIOS? Referencia PCB-s?
Nekem a Toxic-nál adtak ki hozzá újabb BIOS-t és simán felment az ATi Winflash-el. -
Giot
addikt
Onnan gondolom hogy a kártya Bios-ában 1.088V van belőve. Anno amikor kijött a kártya a Gpu-Z 1.088V-ot látott. De egy újabb Z progi már 1.090V-ot látott, ami az uP chip 5mV-os léptékének tudható be. Másrészt a rev2-es 5870(Toxic)-eken a Gpu-Z referenciához képest a valós, magasabb feszt látja, miért lenne hiteltelen az 5850 Toxic esetében? Legalábbis a logika ezt diktálja!
Az hogy most a Gpu-Z valótlan feszt lát, ne tőlem kérdezd miért van. Én sem értem. -
Giot
addikt
De a rev1-es Vapor-ok referencia PCB-re épülnek ha jól tudom. Kíváncsi vagyok hogy veszik e Sapphire-os srácok a fáradtságot és megcsinálják-e az 58XX szérián is a feszemelés lehetőségét?
Ja amúgy egy ilyen chip vezérli a feszt a Toxicon: [link]
Neked biztos többet mond mint nekem. -
Giot
addikt
válasz
Dj Dekko! #18093 üzenetére
Nem bizony! Teszteltem és 965Mhz környékéig stabil a kártya. Persze ez csak gyorsteszt volt. De 970Mhz környékétől akármennyit emelek a feszen mindenhogy fagy. Vagyis bezony nem emeli a feszt.
A GPU-Z meg azért látja annyinak szerintem mert szoftveresen kimegy a fesz de nem tudja a VGA lekezelni, fizikai adpttságai miatt. Viszont az érdekes hogyha nem piszkálom a feszt a valós feszt mutatja, ami a Toxic esetében 1.090V. -
Giot
addikt
válasz
Sefi84 #18084 üzenetére
Általában a ref kariknak mennyi kell fesz kell az 1Ghz eléréséhez?
Másrészt én már próbáltam ezt a progit és akkor nekem nem működött a feszállítás, de mivel furdalt a kíváncsiság így feltettem. Igaz amit próbáltam az nem a 3.02 volt. Szóval úgy tűnik hogyha műxik is az 1.150V kevés az 1Ghz-hez, mert kb 30mp-ig ment a cucc aztán fagyi. -
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18067 üzenetére
Pedig ez is a Rev2-es PCB-re épül és ott nem lehet feszt emelni.
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18045 üzenetére
Neked most Vapor-X-ed van? Légy szíves egy linket a VGA-dról.
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18042 üzenetére
Ja jól néz ki valóban. Viszont van egy bosszantó tervezési hibája a Toxic-nak nem lehet szoftveresen feszültséget emelni. Igaz anélkül is szépen megy.
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18026 üzenetére
Feszemelés nélkül a 70-ek 900+Mhz környékéig szoktak elmenni az 50-ek meg 800-850 közé. De függ a hűtéstől is, táptól is, laptól is. De az 58XX sorozat elég jó tuningtartalékkal lett megáldva.
Meg persze vannak a válogatott GPU-s megoldások Msi Lightning, Sapphire Toxic, stb. Ők alapfeszen elmennek tovább is. Pld: 5850 Toxic. A sajátom -
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18022 üzenetére
Akkor ez is megoldódott!
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #18019 üzenetére
DeathAdder: [link]
-
Giot
addikt
Jól hangzik a 6950 tuningtartaléka. Melyik gyártótól érkezett? Mit reszeltél "szerencsétlen" Zalman-on?
Az egész akció lehet megérdemelne egy logout-os cikket.(#17943) Tokman: (A Silla királyságából
) A helyzet az hogy jó régóta Chieftec tápokat használok nemcsak én hanem több komám is. Nem hallottam senkitől hogy garanciális problémák merültek volna fel velük. Viszont pld LcPower táp már pusztult meg nálam miközben egy 3870X2-őt próbált kiszolgálni. Miután elpukkant akkor vettem helyette a csifit ami szó nélkül teljesített nálam a 3870x2-vel karöltve. Mindkét táp 550W-os ként volt kalibrálva. Az én szememben a HKC sem jobb minőség mint az LcPower.
-
Giot
addikt
válasz
Tokman #17930 üzenetére
Nem írta be magát a HKC a minőségi tápok körébe. Inkább vegyél valami komolyabbat hozzá.
Másrészt arra a felbontásra ami neked van egy 5770 is megteszi. Itt a PH-án egész emberi áron hozzájutni. És van DX11-ed kis fogyasztásod és 4870 körüli teljesítményed.
Afelett meg 6850 vagy GTX460 kicsit fentebb 5850(de szerintem ez is szükségtelen oda). Az 5870-et is feleslegesnek tartom arra a felbontásra. -
Giot
addikt
HSM: Átnyálaztam a GTX470-480 teszt topikját. Természetesen megkérdezték fleSst a beállítási különbségekkel kapcsolatban. A válasz: [link]
Ezek szerint valami driveres problem lehet.(#17890) tgulyas: Frissítés. Nos én az ATiWinFlash progit használtam. [link] Azzal beolvastatni a bios-t (load image a Bios könyvtárából csak egy fájlt tud kezelni tehát az lesz a Bios.) Ezután katt a Program gombra ő pedig rövid idő alatt frissíti a Bios-t. Csak ne legyen áramszünet.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17879 üzenetére
Tiszteletben tartom de, az ésszerű ember hajlik a logikus gondolatvezetésre, és a tényeket is elfogadja.
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #17829 üzenetére
No engedd meg hogy lereagáljam az nV-Radeon igényes-nem igényes témát. Csak négy képet linkelek és döntsd el magad hogy melyik kártyának van több dolga és ezzel együtt melyik melyik nyújt "igényesebb" képet:
5870 vs 480
5870 vs 480
Ezzel talán arra is választ kapsz hogy miért megy lassabban Crysis az 58XX kártyán? És miért gyorsabb a GTX-en.Saját Crysis teszt: [link] amit még tudnod kell hogy AdaptiveMSAA-t használok.
-
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #17796 üzenetére
Nincs mit!
-
Giot
addikt
Kaptam kölcsön anno havertől egy 3870x2-őt. Na akkor az komoly teljesítménnyel bírt. Főleg hogy akkor egy 3850Ultimate dolgozott a gépembe. Az x2 vel mertem mindent csutkára húzni a Crysis-ban. Igaz csak 1440x900-ban. De nagy élmény volt akkor az a grafika.
Az más kérdés hogy megsütötte az x2 a tápomat. Azóta nem ajánlom senkinek az LcPower-t. -
Giot
addikt
válasz
DeathAdder #17778 üzenetére
Húzd újra a drivert. Előtte teljes takarítással, hogy a beállítások is törlődjenek. (Esetleg driver sweeper alkamazása) Lehet így elsőre elég erős megoldásnak tűnik de ez biztos.
-
Giot
addikt
Pár hónapja hoztunk két komának is Sapphire 6850-et, alapvetően elégedettek a szerzeményekkel. De voltak apróbb szoftveres gondok. Én azokat a driver-re vezettem vissza mivel újabb driver telepítése után javult a helyzet. Majd holnap meginterjúvolom őket a melóhelyen mizu van a karikkal.
-
Giot
addikt
Még a tavalyi év első felében kicsit többet foglalkoztam a mikrolagg témájával. Csináltam pár tesztet is. Az eredmények: [link]
Egyébként 90%-ban driveres hibára vezethető vissza. A teszt elején látható Furmark grafikon, ahol brutális laggolás látható azóta már kisimult egy másik drivernek hála. Ha a laggolástól tartasz akkor inkább 58XX széria kiforrottak a driverek hozzá, míg ezt nem mondhatjuk el a 68XX szériáról.
Szerk: Az 5830-as kártyát én sem ajánlom az 5850 amit igen esetleg az 5870-et.(#17749) CptMisi: Okés. Köszönöm hogy megcsináltad a tesztet.
-
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17712 üzenetére
Megnézem Youtube-on. Hátha megtalálom. Mivel nem gondolkodok VGA cserén úgy gondolom megérdemel egy király hűtést a VGA igaz a Vapor sem rossz. De azt már kevésnek érzem 950/1200 hoz pedig a GPU ezt még zokszó nélkül hozza, csak a hűtés kevés hozzá.
-
Giot
addikt
válasz
Great_Muta #17581 üzenetére
Elbírja a Corsair-ek megbízható jó terhelhetőségű tápok. Nem véletlen hogy a 450-es Corsair annyiba kerül mint egy 550-es Chieftec, ami azért ugyancsak nem rossz táp.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17477 üzenetére
Nem tartom megalapozottnak azt amit írtál. Az AMD hozta a kötelezőt az erőviszonyok pedig visszaálltak a 48XX vs GTX2XX széria szintjére. Az más kérdés hogy ez "enyhe" csalódás ahhoz képest hogy az elmúlt évben, lépéselőnyben voltak a pirosak a zöldekkel szemben.
Az meg elvárható volt az nVidiától hogy második nekifutásra már gatyába tudják rázni a Fermit. Hiszen elsőre nem sikerült valami fényesen. -
Giot
addikt
Neked nem Vapor-X Sapphire 5870-ed volt? Valamiért úgy rémlik.
(#17369) Isi345:
A Gigabyte egy OC kártya, ahogy azt az ára is mutatja. Amin valszeg kell majd Bios-t frissítened, de az itteni tapasztalatok azt mutatják bevált VGA.
A Sapphire rev2-es saját PCB-vel rendelkezik. A PCB-ről annyit tudtam kideríteni hogy ezt alkalmazzák az összes saját tervezésű 58XX kártyájuknál. Ideértve a Toxic kártyákat is. Természetesen VGA-nként eltérő alkatrészekkel. Ez amit linkeltél nem OC. A hűtés rajta bár hasonló mint a Vapor-X nem az mivel a hűtő talpa csak a GPU-val érintkezik a memóriákkal nem. Másrészt viszont a Vapor-ban 3 hőcső van míg ebben 4 ha jól emlékszem. Bár úgy tudom jól hűt és nem hangos.
Nem biztos hogy annyival többet ér a Giga de ez már a te döntésed. -
Giot
addikt
válasz
csucsbicep #17346 üzenetére
A 10.3-as Catalyst óta nem igazán van gond. Stabilitási gondokról sem tudok.
-
Giot
addikt
válasz
csucsbicep #17340 üzenetére
A referenciák általában alapfeszen (1.088V) hozzák a 850/1200-at ez ugye az 5870 órajele. Ezzel a témával kapcsolatban ezt a cikket ajánlom figyelmedbe: [link] Egyébként, semmi gond a referencia hűtéssel, nem zajos és jól hűt. Persze vannak ennél hatékonyabb megoldások, pld Sapphire-tól a Vapor-X, vagy a Gigabyte duplaventis megoldása de említheném az MSi nonref kártyáit is.
Az 5850 felsőházában pedig általában olyan kártyák trónolnak amelyeken válogatott GPU-k teljesítenek szolgálatot. Az más kérdés hogy általában ezeknek már az árát is elég keményem megkérik. -
Giot
addikt
válasz
CptMisi #17283 üzenetére
Hm akkor lehet az alaplap nem megfelelően osztja a cuflát nálad.
Nálam a 975/1250-hez már biztos kellene egy kis + fesz. De 950/1200-on még betonstabil így nem panaszkodom., ha már Sapphire-ék voltak ilyen kedvesek a PCB-ét úgy megtervezni a nonref kártyáinál, hogy ne lehessen szoftveresen feszültséget emelni. Így legalább biztos nem sütom meg a VGA-t. -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17250 üzenetére
8xMSAA-val teszteltek a Ph-n. Állítólag ez a különbség oka.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17237 üzenetére
"anno a zafírokhoz sem volt semmi,"
Fogalmazzunk úgy hogy anno lehetett kapni, low edition kártyát is kapni tőlük. Sokkal olcsóbban. Úgy néz ez ki hogy van tőlük az Ultimate, (ezek a passzív hűtésű kártyák, nekem volt egy ilyen tipusú 3850-em). Vapor-X, speckó vapor chamber hűtésű kártyák, a Toxic ami a tuningról szól, és a végén az Atomic ami mindig valami különlegesség volt. Pld: Sapphire Atomic 4890
Atomic, és Ultimate kártyákrol nem tudok az 58XX sorozatban. -
-
Giot
addikt
válasz
Butcher-HUN #17103 üzenetére
Szerintem nem, a kis felbontás miatt.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17085 üzenetére
"csóró atiéktól..." Kolléga ne röhögtess!
Annyi történt hogy amit ők 32nm-e terveztek azt 40nm-e kellet átépíteni. Ez van én még kevesebbet vártam. Azt hozzák amit szoktak Radeonék. Az nV a Fermivel mit össze szenvedett, és a rev2 lett az igazán jó. -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17030 üzenetére
Valóban a "lohol utána" erős jelző. Az viszont kicsit érthetetlen számomra hogy, lépéselőnyben voltak miért nem használták ki? Természetesen ezt az nV-él sem értettem, anno a 8800GT korszakban, tagadhatatlan hogy nagyon jól sikerült az a VGA de hogy 3 évig üljenek rajta?? Persze hogy az ATi ránőtt fejükre. Erre most ők is hasonló helyzetben ugyanazt csinálják. Hát ne legyek paranoiás és ne gyártsak összeesküvés elméleteket, kartelezésről?
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #17023 üzenetére
Visszaállhat a régi rendszer. Az nVidia mutatja az utat az AMD meg lohol utána. De valóban egy jó árazással megint tarolhatnak. Csak a presztízs csökken. Szerintem egyszerűen nem tudtak élni a lehetőségeikkel. Másrészt úgy látszik hogy az nV új fejlesztésű architektúrája kezd beérni. Itt újdonságot szerintem csak a 28nm hozhat az AMD háza táján.
-
Giot
addikt
Feltéve hogy nem az egész oszlop lesz tesszelálva csak a repedések.
Nah szép estét mindenkinek!
Esti zene! -
Giot
addikt
A tesszelálás alapvetően bajos opció. Abu egyik cikkében volt szó a tesszelálásról [link]. A hiba az vele hogy a 3d leképzés folyamatának utolsó részében kerül be a tesszelált felület. Így nincs hatással a fizikára. Vagyis ha pld egy FPS-ben egy oszlop tesszelálással készül akkor simán lepuffantják az embert, hiába bújik fedezékbe mögé.
A másik tényleg lehet okosan is tesszelálni, ezt is Abu cikkében olvastam, kevesebb háromszöget is fel lehet használni, tehát lehet erőforrás kímélőbb. Ahogy te is említetted
Erre példa Kép Vs Kép(#16908) Laraxior: Ezzel tisztában vagyok.
-
Giot
addikt
válasz
laca000 #16899 üzenetére
Nem látom túl sok értelmét 5850/70 6850/70 (vagy a GTX-ek közül a 460 768/1G) kártyáknál erősebbet venni. FullHD-én is jól elboldogulnak. A 6850 ár/érték aránya megközelíti a 4850-ét (a GTX460 ugyancsak) Nem lehet okunk panaszra a középkategóriában.
(#16901) HSM: Valóban közel egy éve, élvezem az előnyeit, csakhogy akkor az 5850/70-es Radeonok a felső kategóriába tartoztak. Jelenleg ez a teljesítmény a középkategóriára elég. Az más kérdés hogy az 58XX Radikban elég jó kis tuningtartalék van, és alapból erősebbek is a 68XX kártyákkal, ami tuning területén nem valami fényes. Vagyis szerintem ez alapján az 58XX kártyák időtállóbbak. Erre kontra hogy a 68XX karik meg jobbak a tesszelálásban. Arra leszek kíváncsi hogy a játékfejlesztők mikor kezdik el beépíteni nagy mennyiségben a "tesszt" hiszen akkor már nem csak a nyers erő fog számítani.
-
Giot
addikt
válasz
laca000 #16897 üzenetére
Ez egy elég képlékeny téma. Hiszen valóban kevés az igazán jó játék. De az ipar a fejlődésen alapul. Ha valaki nem fejleszt lehúzhatja a redőnyt.
Én szeretnék még egy évet kihúzni az 5850-emel. De én még 70e ft felett vettem, és az igenis pozitív fejlődés hogy most már e körüli teljesítményt 45e-ft-ért hazavihetem egy 6850 személyében.
Két jó komám is most vett 6850-et és jelenleg teljes gond nélkül használják és meg vannak elégedve vele. -
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #16876 üzenetére
Igen erre fel írtam hogy megmaradtak a másodhegedűs szerepnél. Megvárták hogy mizu az új nV-vel és ahhoz idomulnak.
-
Giot
addikt
válasz
Cybertrone #16873 üzenetére
"addig ki se adnak uj karit míg legalább partiban nincs a jelenlegi leggyorsabb zöldel,"
Pontosan ezért halasztották el a megjelenést, szerintem nem gondolták, hogy ilyen jól sikerül az új Geforce. -
Giot
addikt
GTX 460OC 1G 3DMark11 eredmény Motaba78 fórumtársé.
-
Giot
addikt
850/1200: P3956 3DMarks
950/1200: P4209 3DMarks
A processzor kevés, ez látszik az eredményen, azért nem rossz. Kösz az infót nem tudtam hogy pld a youtube lockolja az órajeleket.
Szerk: Majd megtaposom kicsit a processzort és úgy is lefuttatom (most 3.2Ghz-en ment), kíváncsi vagyok, valójában mennyit számít. -
Giot
addikt
Ez vicc!!!
P2160 3DMarks
Valami nem stimm ezzel, ez nagyon kevés pont! -
Giot
addikt
válasz
Dj Dekko! #16847 üzenetére
Nem látom szükségét hogy cseréljek. Jelenleg ez is simán kielégíti az igényeim. 850/1200-on meg főleg, és jó tudni hogy van még a GPU-ban +100Mhz is. Igaz ehhez már l kellene cserélnem a hűtést rajta, ha hosszú távon gondolkodom olyan magas órajelekben.
Kicsit visszatérve az nV vs Radeon témához. Én mindig is Radeonos voltam. Bizony a 8800GT időszakban csak pislogott az ATi, nem igazán tudott megfelelő konkurenciát gyártani csak loholtak a zöldek után. Most amikor tényleg tervezési, technikai fölényben voltak fél évig, meg nem éltek vele csak a pénzre hajtottak. Így most nem csodálkoznék ha bukta lenne, és visszatérnének a régi kerékvágásba, vagyis megint másodhegedűs szerepet töltenének be a VGA piacon. Mind1 végül is lehet már hiányzott nekik. Nem tudtak magukkal mit kezdeni. Ha az nV szemszögéből veszem a dolgokat ők is elbaltázták, anno a 8800GT időszakot aztán a Radeon a nyakukra nőtt sőőt!
Nah nem filozofálok tovább! -
Giot
addikt
válasz
Laraxior #16840 üzenetére
Mindig elfelejtjük hogy az nV fél év késéssel jelentette meg a Fermit a Cypress-hez képest. Akkor is már kb szégyenérzetből, szerintem pontosan tudták ők is hogy az a Fermi nem lett valami faja. Ellenben a mostanival, (GTX580) de ehhez kellett még fél év fejlesztés, szóval az én szememben a 480 nem több mint egy ideiglenes VGA az nV-től, hogy legyen min csámcsogni a médiának. Viszont ez a GTX580/570 bizony látszik hogy tervezték még fél évig. Amúgy meg megmondom őszintén nagyon kíváncsi vagyok mi erre a Radeon válasza. Szerintem azért is csúszik a 69XX megjelenése, mert nem számítottak a pirosak arra hogy a Geforce ennyire összekaparja magát. Most próbálják átgyúrni, hogy versenyképes legyen a chip.
Na sok sikert hozzá remélem nem szúrják el Radeonék. Így is elolvadt fölényük, nem is csoda fél évig üldögéltek rajta. -
Giot
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest