Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Translator #8426 üzenetére
Én itt látok 77-ért is [link], hogy mennyire valós a hirdetés azt nem tudom, viszont 87 körül több is van.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Vagy csak mi szoktuk meg a jót, a 8800 gt nyitóárának nekem hasonló rémlik. Egyébként szerintem sem jó az ára a tudásához képest, de hát ez van, várok. Az a baj hogy ilyen árak mellett sem tudnak eleget szállítani, addig nem is lesz mozgás az árakban szerintem.
Az élet kegyetlen .
-
-
lsc
nagyúr
válasz Massacre14 #12480 üzenetére
Nem ártana tudni a gép többi részéről is valamit, de egy 500 W körüli fsp, corsair, enermax elég.
Van Milyen tápegységet vegyek? topic is.Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz speedernet #13352 üzenetére
Ha az overdive-t kikapcsolod visszaveszi, esetleg használj ccc helyett ATT-t.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz kasa85 #13369 üzenetére
Nagy hülyeséget nem írtak, ez egy videokártyával foglalkozó topic, ha alaplap gondod van akkor abban a topicban érdeklődj, ezért van ennyi topic. A kereső sem felesleges dolog, lehet azzal találsz is megoldást ott, de előbb-utőbb választ is kapsz. Ha nem válaszolnak akár azt is jelentheti hogy nem tudják a kérdésedre a választ, ezért nem írnak.
A hozzászólásod 5 percig szerkesztheted, törölhetsz belőle vagy hozzáírhatsz, egy hsz-ban akár több embernek is válaszolhatsz, nem idevaló hszekkel nem kellene teleszórni a topicot.
Az off meg nem attól off hogy zárójelben beírod, alul használd a megfelelő gombot, majd egy év alatt már rájöhettél volna.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz GreatGodzi #16173 üzenetére
Ha nagyon akarod 4200-as igp-vel lemérem . Egyébként az 58xx szériára ír gyorsulást.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
Szép hozzászólás, csak nem a témához tartozik. Még egyszer, ha az 1 Gb ram kevés akkor az kevés lesz pcie 8x-os és 16x-os foglalatban is, jól gondolkodom ?
A 8X-os slotban kétszer annyi időbe telik a komplett memóriatartalom cseréje, mint egy 16-osban. Szerintem ez sem így van, ha a kártyának elég a 8x-os slot akkor ez alapján a 16x-osban gyorsulna csak azért mert 16x-os ? Hihető ?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz Cybertrone #17200 üzenetére
Oliverda lemérte a drivereket egy pár játékban, azért van gyorsulás nem is kevés [link].
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
-
lsc
nagyúr
válasz csillagkomp #17900 üzenetére
Azért kérdeztem mert van 4x-es is a lapodon. Próbálj meg a lapon egy clear cmos-t, ha úgy sem megy akkor passz.
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz csillagkomp #17905 üzenetére
Esetleg másik videokártyával meg tudod nézni, azzal mit ír ?
Az élet kegyetlen .
-
lsc
nagyúr
válasz csillagkomp #17908 üzenetére
Tudtommal nem, de nem ismerem azokat a lapokat. Azért kellene egy másik kártya mert ha azzal is azt csinálja akkor a lappal van valami nyűg. Az is érdekes hogy ha mindkét 16x-os foglalatban lenne kártya akkor is 8x-os sebességen kellene futnia, nem padig 4x-en.
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók