Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Casoli
őstag
Látom, mostmár oylan szintre fokozódik a téma, hogy írjátok az alaplapot is végre :).
Naszóval nekem 1200/133@1266/133 max 57fok FOP38 7000@6000rpm zárt házzal, hőpasztával, ASUS A7V133 alaplapban. Mellesleg PCprobe tényleg rárak 10fokot. De lehet hogy ez csak egy bug, és frissebbek nem adnak hozzá ennyit. Én az57 fokom nem PCprobeval mértem, tehát azzal 65 körüli!! -
Casoli
őstag
Megsugom itt mindenkinek, hülyeség a fokokat hasonlitgatni, ha az alaplap nem azonos. Itt a példa: Epoxban max 47fok volt, ASUSban max 57fok. Szal ha írtok hőmérsékléetet, biggyesszétek már oda az alaplapotokat is. Hiszen nem a proci hőfoka amit mér, hanem a proci közeli!! Ezt fogja már föl mindenki.
Aktív témák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Switch
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi