Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
válasz mixi80 #10205 üzenetére
hát meg fogod be mész a biosba és a szorzót feljebb rakod olyan 18 asra akkor 3.6ghz fog üzemelni csinálsz egy prime 95 tesztet és ha stabil akkor feljebb rakod 18.5 re és mindig egy kicsit feljebb úgyis majd meg lesz az a határ amikor majd a prime 95 nél kék halál akkor majd adj neki egy kis feszt
pl: ha 1.35volton van akkor adj neki 1.375voltot a proci elmehet 62Cfokig -
Elenor88
csendes tag
Hali
Tudnátok nekem abba segíteni hogy ez mit jelenthet?Ezt írja ki a gépem minden indulásnál és nem tudom hogy pontosan mit is akar: Amd data change....update the new data to DMI.
Ez mit jelent???Köszi!POSTA ON-Ha állod....
-
FTPeet
csendes tag
Sziasztok!A 965-ös procinál normális a 62 fokos hőmérséklet játék alatt(nincs húzva),vagy pedig le kellene pasztázni?Köszi a válaszaitokat előre!
-
-
-
AMD X2
senior tag
-
FTPeet
csendes tag
Ti naon jól eldumcsiztok egymással,de itt vagyok ám én is! De azé meghajlok az öreg rókák előtt! Azóta nem volt 60 fölött a proci,nem lesz itt semmi gond,remélem!Majd jelentkezem ha baj van!!
[ Szerkesztve ]
-
FTPeet
csendes tag
válasz darál0w #10234 üzenetére
Az Everestnél,melyik hőmérséklet értéket kell nézni: a CPU vagy a magok hőmérsékletét?Mert akkor nem a gépem szellőzésével,hanem az én értelmezésemmel van a gond !Egyébként lepasztáztuk,és pár fokkal jobb lett! Neki eresztettem a prim95-öt,és oké volt minden!Kb. 1 órás teszt után max.59 fokos volt a magok hőmérséklete,a cpu pedig 55 fokos lett.
[ Szerkesztve ]
-
FTPeet
csendes tag
Meg 2 rendszerhűtőt is raktam bele :egyiket a vinyók elé(8cm),a másikat a táp alá hátra(9cm).Több lehetőségem már maradt! Az előző procim ennyire nem melegedett(Phenom 2 920).
[ Szerkesztve ]
-
FTPeet
csendes tag
Már nem maradt más lehetőségem,ha naon meleg lesz ,leveszem a ház mindkét oldallapját!Letojom az egészet,robbanjon fel! Majd veszek bele egy Cooler Master 212 +-t ,de akkor meg nem fér rá a házam oldallapja,az hatalmas hűtő!
[ Szerkesztve ]
-
FTPeet
csendes tag
válasz darál0w #10241 üzenetére
Köszi,de én nem nagyon merem cserélgetni hűtőket,meg most végül is el leszek vele ezen max.60 fokon.Nem hinném hogy az alap hütő jobb lenne mint a TX 3 !Nem lesz itt semmi gond!Köszi a segítségedet!! Ha nagy a baj ,lecserélem egy C.M. 212+-ra!De előtte letesztelném az alap hűtővel,ahogy írtad.
[ Szerkesztve ]
-
FTPeet
csendes tag
válasz darál0w #10243 üzenetére
Szia!A Youtube-on láttam egy tesztet,amin egy srác lecseréli a processzorhütőjét egy C.M. TX 3-ra,egyébként egy Athlon x2-es 6000+ prociról van szó,és büszkén mutatja hogy már csak 60 fokos a proci!Előtte 73 fokos volt a proci a régi hűtöjével!Akkor azt nem értem hogy eddig hogy nem főtt meg a procija?
-
darál0w
Jómunkásember
-
FTPeet
csendes tag
Igazad van,nagyon nyüstölte!A neten majd megtanulom hogyan kell hűtőt cserélni,úgy sem hagy nyugodni a dolog!Nem lehet nagy ördöngősség!
-
FTPeet
csendes tag
Még lenne egy olyan kérdésem, hogyha mondjuk filmet nézek ,és nincs kihasználva a proci,állítólag vissza esik a szorzója 8 szorosra és kevesebbet eszik.Na ez nálam nincs meg!Szerintetek ez csak beállítás kérdése,vagy alapból kellene tudnia?
-
FTPeet
csendes tag
Meg van rájöttem egy kis olvasgatás után: Cool'n'Quiet tecnológia! Ügyes!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Mi történik akkor, ha egy c3as 945ös procit akarok olyan lapba tenni ami az adott biossal elvileg nem megy, csak ha biost frissítek. Elindul a gép és tudok biost frissíteni vagy el se indul és kell szereznem egy olyan procit amivel elindul majd biosfrissítés és bele a 945?
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest