Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
" Mit gondolnak az emberek, hogy tömegtermelésben minden egyes darabot centire átvizsgálnak (legyen az autó, vagy bármi)?"
ööö... igen. Nálunk folyamatban van, h autóiparba beszállítsunk. Komoly követelmények vannak, pl. a 100% hibátlan alkatrész beszállítás. Egyszerű lézer alkatrésznél első körben 30-as minta széria, majd folyamatosan mintázás, ha hiba van, akkor m,inden darabot át kell mérni. Nem nagyon lehet sunnyogni, mert egyrészt ránkverik, másrészt kiesünk a beszállítói körből.
Jah, van egy német cég, ahol minta ide vagy oda, 100% kontroll van. Ha egy ideig hibátlan a beszállítás, utána kikerül a 100% kontrollból és csak mintázás van, meg ugye beépítéskor ha jelzik, h bajos az alkatrész,a kkor megint visszasorolnak. Nyilván akinek minden alkatrészét át kell nézni, attól kevesebbet rendelnek, mint a hibátlan beszállítóktól.
-
ViZion
félisten
Nem tudom miért van, gondolom ez nekik a "gémer", mATX-re vegyenek APU-t
Hablaty: szép-szép... de nem Asus...
Televan: USB 3-at is ritkán használom, mentésre van SATA hosszabbítóm, az jó. Hurcolni sokmindent nem szoktam, szal. nem izgat. M.2 jó lenne... de még nincs elérhető áron belé SSD, ami ki is használja. ZEN-nél már érdemes lesz figyelni erre, meg bootolható is legyen. Elég lenne valami brutál gyors 64-128 GB-os is, csak legyen ócó
De ennyit nekem nem ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest