Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skyhunter
őstag
25-én hol lesz érdemes nézelődni? Csak zöld ufós bolt vagy más tipp?
-
Skyhunter
őstag
válasz AsakuraDave #2123 üzenetére
Van Nitro SE + amire vártam....persze nem 600kért.
Nekem is film jut eszembe : "Pénz beszél". ..."legyen a neved ma este Jonathan Haynes.....a faxom lesz Jonathan Haynes, én ÉN vagyok.
Na így lesz az árakkal is, legyen az ár ma este 450k.... -
Skyhunter
őstag
válasz thomasvold #2139 üzenetére
Elmegyek vacsorázni, addig elindítom az F5 spammelő megoldásomat...
Szerk : másik megoldás, ez jobb.
Elnézést mindenkitől, kínomban most ezzel szórakozok jobb híján.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Ezek az Asrock-ok 3*8 pin, mire fel. Bele kell kukkantsak a gépbe, van-e még 8 pines hely a tápon. Tudom, álmodom...
-
Skyhunter
őstag
-
Skyhunter
őstag
válasz sittes79 #2254 üzenetére
Persze simán létezhet. Kevesebb darab*sok haszon, vagy több darab*kevesebb haszon, ugyanannyi profit. Kiszámolják mennyi kell legyen a bevétel, többibe xarnak bele. Hogy mit akar a gémervilág, sokadlagos.
Ezek az MSRP árak tényleg csak arra jók, hogy a másik oldalnak üzenjenek, meg felverjék a részvények árfolyamát. -
Skyhunter
őstag
Annyi mindennel etettek már minket a nagy gyártók idén, akkor hiszem el, ha majd hozzá lehet jutni a karikhoz. Simán elhiszem azt is, hogy ez csak porhintés, mókus- és parasztvakítás, elhiteti azajemdé' , hogy így karácsony környékén nem hagyják magukra a potenciális vásárlókat....perszepityu".
Árakról meg ne is beszéljünk, kolléga fentebb +20%-ért jutott hozzá, nekem sincsenek illuzióim. Ha 1 éven belül mindenképpen akarok venni, az zsebbenyúlós lesz. (2007-2008 környékén vettem egy Sapphire 7870OC-t 102k jó magyar forintért....akkor azt mondtam, soha többet nem veszek 100k lélektani határ felett vga-t.[ Szerkesztve ]
-
Skyhunter
őstag
Atyaúristen, láttátok az aprót....? ...eladó 6800, 6800XT, 6900 XT ugyanattól az arctól....de milyen árakon, pfej.
Egy Nitro + SE jól jönne, de 440k.
Honnan van valakinek ennyi AIB kártyája? -
Skyhunter
őstag
Nem XT 6800, Nitro +....320k. Ez az ár már elmegy kategória?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Relatív gyári teljesítmények:
● RX 6400-hoz képest
● RX 6500 XT-hez képest
● RX 6650 XT-hez képest
● RX 6750 XT-hez képest
● RX 6950 XT-hez képest
Fogyasztási keret állításához:
● MorePowerTool
/link a weblap közepe fele/
● MorePowerTool leírás/guide, mit hogyan, miért !!!
Aktuális AMD driver:
● AMD.com
EXCEL-tábla topiklakók méréseivel:
● [LINK]
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest