Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23706) Raggie válasza kasza blanka (#23703) üzenetére


Raggie
őstag

Az általad linkelt dolog kifejezetten az AMD gyári hűtős 7900 XTX modellek egy bizonyos batch-ére vonatkozik, mivel azoknál a vapor kamra bizonyítottan hibásan került legyártásra.
A te kártyád hűtésében nincsen vapor kamra, és nem is AMD gyártói modell, hanem Powercolor RedDevil. Tehát nálad ez semmiképpen sem mérvadó.

De még a linkelt esetnél sem az volt a mérvadó, hogy melegedett, hanem hogy ennek következtében bőven a game clock alá throttlingolt a kártya.
Amennyiben ezt nálad nem csinálja sajnos semmilyen alapod nincs a gariztatásra. Gyári lag meghatározott telesítmény paramétereket hozza a kártya, ennyi. Sajnos gyárilag nincsen megadva hivatalos vállalt működési hőmérséklet tartomány. Az, hogy a belső védelem miatt hol kezd el throttling-olni a kártya nem számít annak.

Ha már hozzányúlsz a kártyához, akkor mindenképpen ugrott a próbagar is. Tehát sajnos én a helyedben visszaadnám az eladónak, legyen az az ő gondja, ő megpróbálhatja a hosszabb gariztatatási procedúrát az iponnál, őt nem köti a rövid egy hetes próbagari.

Vagy azt megbeszélheted vele eseleg, hogy te megpróbálod elindítani a garanciás ügyintézést az iponnál és annak kimeneteléig hosszabbítsa meg a próbagarit. Bár ebbe meg valszeg ő nem fog belemenni.

[ Szerkesztve ]

Clint Eastwood FTW

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.